Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha a barátnőm próbál megalázni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok hibája van, amikor összejöttem vele ígérgetett, hogy majd változik. Hittem neki, mindent eldobtam érte.

Szart sem változott, hanem belehúzott a mély fertőbe. Mert ezt mondják az ismerőseim, hogy ez egy "fertő" és hagyjam már ott.

De ők nem tudják, hogy a jövőm egy darabját, az életemet adtam bele.

Én még itt vagyok, próbálom menteni a helyzetet, felhívni rá a figyelmét, hogy baj van, hogy szedje össze magát, de csak a megalázást kapom vissza, hogy én egy szar ember vagyok, hogy szánalmas féreg lettem, ilyeneket mond.

Legszívesebben felpofoznám. Itthagyni még nem tudom, és most vált világossá mit akart. Valakit aki eltartja, kinyalja a seggét. Én csak együtt élni akartam vele normálisan, neki nem ez kell, ezért el akar dobni.

Basszak ki vele? Vagy hagyjam itt?

Lehet így folytatni egy kapcsolatot, hogy ez megy? Hogy én egy féreg vagyok és ő nem fog nekem megalázkodni mert nincs igazam?...

2015. aug. 7. 21:45
 1/6 A kérdező kommentje:

Az a baj hiába mondom neki, hogy ő a szánalmas féreg amiért így kihasznált visszaél a helyzettel és visszahárít rám mindent, ha kell meg is üt. Próbálta már...

Így meg én érzem magam lassan tényleg úgy mint egy féreg, ha nem teszek ez ellen.

2015. aug. 7. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
A jövőd egy darabja... Mégis milyen jövő lenne ebből? Ha nem érzed jól magad vele, szakíts, bármilyen nehéz is. Nem éri meg, hogy időt, energiát, pénzt stb. fordíts egy olyan emberre, akivel nem érdemes közös jövőt építeni.
2015. aug. 7. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem tudod elhagyni?
2015. aug. 7. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Mert nem elég, hogy odaköltöztem hozzá, még bele is vágtunk egy felújításba, 2 éve minden forintom erre ment el, és amikor úgy éreztem, hogy vissza lehet kicsit fogni és költhetek magamra/magunkra is, akkor keményített be a kisasszony.

Bár már nincs annyi tartalékom, hogy mozdulni tudjak és a legtöbb holmimat ide vásároltam és nem mozdítható. Például vettem szerszámokat is, hogy könnyebben menjen a felújítás, dekopírt, flexet, láncfűrészt. Most ezeket adogassam el a szeme láttára, hogy itt pokoljárást csináljon, vagy kisteherautóval vitessem el egy albérletbe az egész házat?

2015. aug. 7. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Megoldás: kisteherautó, elviszed a holmid. Ha nem vagy oda bejelentve, akár ki is zárhat a lakásból, és többé nem látod a dolgaid. Hívhatja a rendőrséget, hogy épp kipakolod a házát.. ezért jobb úgy intézni, hogy ne lássa. Jó nagy idióta voltál, ha a saját lakásába 2 évig dobáltad a pénzt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Gondolom nem írtatok róla semmilyen nyilatkozatot.. mivel önként adtad, az a pénz elveszett. Tanulópénz, vesztettél 2 év megtakarítást, de minden perccel, amit ott töltesz, még többet szórsz ki az ablakon. Egy ilyen kapcsolatot már nem lehet helyrehozni, nem fog egyenesbe állni, számodra csak a menekülés marad, vagy most, vagy újabb kudarcok után. Mentsd a menthetőt.
2015. aug. 7. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Mit sajnálsz?

A belefektetett időt és energiát?

Felejtsd el az egészet és dobd be a lapod. Szenvedsz itt a semmiért, ezzel csak időt húzod, de a végeredmény borítékolható. Lépjél le minél hamarabb és legközelebb megfontoltabban válasz...jó ki tanulópénz volt számodra.

37F

2015. aug. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!