Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik egyesek megalázni a nőket?
Először apukámnál tapasztaltam ezt, amikor gyerek voltam. Elvette a CD lejátszómat, mert azt mondtam anyunak, hogy fáj a fogam(!), ezért a szemében egy kis rinyagép vagyok. Amikor egy hét elteltével megpróbáltam visszakérni, elkezdte, hogy "Gyerünk, térdre, és kezdj el könyörögni". Persze csak hülyét csináltam magamból, mert megmondta, nem kapom vissza, csak jó a műsor. És fontolgatja, hogy elveszi az MP3-asomat is, mivel neki mindig kellett volna egy olyan.
Máskor a párkapcsolataimban is tapasztaltam hasonlót. Térdre ugyan nem parancsoltak, de az exem egyszerűen felpofozott, mikor sírni mertem amiatt, hogy elutasították a jelentkezésem egy egyetemre, mert nekik nem elég magas a szint, amin nyelvvizsgáztam (B2-est csináltam).
Most is rendszeresen tapasztalom, nem csak kapcsolatban, de fiúismerősöktől is, hogy állandóan próbálnak megalázni. Kiprovokálnak egy veszekedéshez ideális szituációt, és mivel nekem sincsenek kötélből az idegeim, néha megmondom, hogy "légy szíves, ilyen hangnemben velem ne". Aztán ha nem megy szép szóval, akor otthagyom az illetőt.
Erre még napokkal később is képesek zaklatni, hogy gyerünk, kérjek bocsánatot, merft sokat megengedek magamnak, nem tudom, hol a helyem meg ilyenek.
Kedves és közvetlen nő vagyok. Még csak trágárul sem szoktam beszélni, nem hogy ok nélkül essek neki másoknak.
Miért néznek egyesek mégis rabszolgának?
Akkor most jöjjön a történet másik fele is:
A lány _állandóan_ panaszkodik. Minden héten előhoz valamit, amivel lefáraszthat, mert hagyom. Mert szeretem, mert amúgy alapból kedves és megértő ember vagyok.
Amikor egy ilyen napon a véleményemet kéri, de meg sem hallgatja, csak legyint, hogy amit el akar érni, az úgysem menne, én ezt szóvá teszem, mert zavar. Ezek után azzal jön, hogy nem járna velem, mert hogyan beszélek vele ("le sem sz@rod" volt a kifejezés). Lerendezi az egészet annyival, hogy ő utána legalább érdeklődnek. Persze, hogy otthagyom a francba, persze, hogy bocsánatkérést követelek, nem azért próbálok megérő füleket biztosítani, hogy utána minden önbecsülésemet a porba zúzza egy mondattal. Itt nem megalázásról van szó, hanem egyszerűen vannak dolgok, amiket nem lehet megtenni, amikor az ember a lelkét odaadja a másiknak egyébként.
Milyen emberek kozott élsz?
Én nokent normális ferfiakat ismerek. Mondjuk én is normálisan viselkedek.
Azért bánnak igy veled, mert hagyod. Es rossz emberekkel veszed magad korul.
Én rogton ignorálom azt, aki nem adja meg a tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!