Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férj megcsal és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férj megcsal és most külön költöztünk akkor még van esély, hogy újra visszatérjen? Hogy viselkedjek vele ha beszélünk?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy minden kapcsolat más és más...de mennyi lehet az esélye,hogy visszajön...Hetekig megcsalt ( mondván a másik nő lelkileg többet ad neki mint én ) Most elvileg együtt vannak. Nekem a közös lakásunkból el kellett költöznöm ( pedig fele-fele fizettük ) Most ők ott élik az életüket...de bízok benne,hogy idővel észhez tér...Én nem akarnék válni de ha válásra kerül a sor akkor én a bíróságon is hajlani fogok a békülésre hátha a boncolgatás segítség lesz...Egyszerűen nem tudok rá haragudni :( Pedig rettentően fáj :( Amúgy 4 éve vagyunk együtt és éppen 1 éve házasok. most próbálom úgy mutatni a külvilágnak,hogy szuperül vagyok...de közben nagyon fáj :( Szóval ez beválik,hogyha azt látja hogy nélküle is jól vagyok és nem törtem meg ? vagy pont az ellenkezőjét váltja ki ? Hetente 1x-2x kb összefutunk véletlenül...

2015. aug. 6. 12:30
1 2
 11/15 Költőnő? ***** válasza:
100%
annyira borítékolható, h még hagyni fogod magad rugdosni.... Sebaj. Majd ha tényleg és totálisan a padlón leszel; majd AKKOR rájössz h nincs lejjebb. Addig beszélhet neked bki bmit; kimagyarázod, mert te jobban tudod, téged nem ért meg senki, stb hadova bullshit. Pár hónap múlva újra itt leszel. Majd újra. És megintcsak újra. Függő személyiség vagy, inkább először azzal kezdenél vmit.
2015. aug. 6. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezek uan nem tunal bizni benne,bizalom nelkul meg nem kapcsolat erre epul minden a szerelem szeretet oszinteseg es igyntovabb es igy tovabb.Meg miz mar hogy te koltoztel el a kozos lakasbol neki ugyan annyi let vona.
2015. aug. 6. 15:48
 13/15 Bence_ ***** válasza:

Szia!

Váló keresetett add be. Mire abból lesz valami az legalább 2-3-4 hónap. Ennyi idő alatt sokminden kiderül.

Azért arra gondolj, hogy ha te semmire sem becsülöd magad akkor ezt miért várod mástól?

2015. aug. 6. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Add be a valokeresetet. Barmennyire is dul most a love, a parod buszkeseget biztosan nagyon sertene ( meg ha nem is vallana be)hogy ilyen konnyen tulleptel rajta. Ha pedig kesobb rajonne, hogy megis inkabb te kellesz neki (aminek eleg kicsi az eselye)akkor mint elettarsak akar 100 evig is elhettek egyutt.Addig pedig jarj el szorakozni, pasizni. Na es persze az anyagiakat kokemenyen rendezni vele!
2015. aug. 6. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
LÉpj tovább, már ő is tovább lépett. Plane, hogy azt mondta lekileg ad neki többet az új párja. Ha csak szex lett volna az más, de itt érzelem is volt. A kapcsolatnak vége, nem a papíron múlik. Miért menne vissza? Ha esetleg az új sem működne 30 vagy akárhány évig, akkor sem visszafelé menne, nem ez exhez, hanem majd jön új. A kapcsolatok így működnek jobbik esetben, nem visszafelé. Attól, hogy házassága volt, még nem működik máshogy mintha nem lett volna.
2015. aug. 14. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!