Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem, mint normális lányt betett barátzóbába és a ribiket hajtja?

Figyelt kérdés
Egy éve napi szinten levelezek egy sráccal, tud az érzéseimről, művelt, olvasott srác, szeret lelkizni, filozofálni, mindenről megvan a véleménye. Néha flörtölget velem, de tudom, hogy be vagyok téve barátzonába, és mikor ad egy kis reménysugarat, akkor csak szórakozik. De rettentően fáj, hogy tipikusan cicababákat hajt, közös ismerősöket, és tudom róluk, hogy ezek a lányok harsányak, népszerűek és rettentően buták, közönségesek. Miért? Mit kéne tegyek? A férfiak szemében mindig ezek a nők fognak előnyt élvezni?
2015. aug. 5. 20:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kérdező bocsi de nem olvasom most végig a kommenteket de szerintem azért vagy a barátzónában mert nem akarja hogy ha belemenne veled egy kapcsolatba és összevesztek/szakítotok akkor nem lesz kivel megossza a gondjait, észrevételeit, nem lesz akkor neki egy ilyen barátja mint te:)

igazából én is csináltam ilyet de én megpróbáltam vele de rossz vége lett azóta sem békültünk ki és nem is beszél(t)ünk, az én esetemben annyira összhangban voltunk a lánnyal hogy olyat sose gondoltam volna és ha tudom h ilyen vége lesz akkor én se jöttem volna vele össze..

2015. aug. 5. 21:40
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy írod is ez a férfi pont olyan sekélyes mint a nők akikre hajt. Kell neki egy ember akivel értelmes színvonalon elbeszékget, és növeli az önbizalmat, hogy vonzódsz hozzá. Ha ennyire bánt szakitsd meg vele a kapcsolatot, mert ez nem vezet sehova
2015. aug. 5. 21:45
 33/33 A kérdező kommentje:

#30-as tökéletesen megfogalmazta, nagyon helyénvaló (sajnos) amit írtál!

Köszönöm a válaszokat, sokat tanultam belőlük, ha nem is szakítom meg vele a kapcsolatot, a hozzáállásom sokat fog változni a dolgokhoz.

2015. aug. 6. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!