Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy engem, mint normális lányt betett barátzóbába és a ribiket hajtja?
Kérdező bocsi de nem olvasom most végig a kommenteket de szerintem azért vagy a barátzónában mert nem akarja hogy ha belemenne veled egy kapcsolatba és összevesztek/szakítotok akkor nem lesz kivel megossza a gondjait, észrevételeit, nem lesz akkor neki egy ilyen barátja mint te:)
igazából én is csináltam ilyet de én megpróbáltam vele de rossz vége lett azóta sem békültünk ki és nem is beszél(t)ünk, az én esetemben annyira összhangban voltunk a lánnyal hogy olyat sose gondoltam volna és ha tudom h ilyen vége lesz akkor én se jöttem volna vele össze..
#30-as tökéletesen megfogalmazta, nagyon helyénvaló (sajnos) amit írtál!
Köszönöm a válaszokat, sokat tanultam belőlük, ha nem is szakítom meg vele a kapcsolatot, a hozzáállásom sokat fog változni a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!