Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy engem, mint normális lányt betett
barátzóbába és a ribiket hajtja?
Figyelt kérdés
Egy éve napi szinten levelezek egy sráccal, tud az érzéseimről, művelt, olvasott srác, szeret lelkizni, filozofálni, mindenről megvan a véleménye. Néha flörtölget velem, de tudom, hogy be vagyok téve barátzonába, és mikor ad egy kis reménysugarat, akkor csak szórakozik. De rettentően fáj, hogy tipikusan cicababákat hajt, közös ismerősöket, és tudom róluk, hogy ezek a lányok harsányak, népszerűek és rettentően buták, közönségesek. Miért? Mit kéne tegyek? A férfiak szemében mindig ezek a nők fognak előnyt élvezni?
Pontosan arra kellesz neki. Ő jól szórakozik és úgy néz ki, hogy a többi nem számít.
Átlátod te a dolgot, nem kell téged félteni. :)
2015. aug. 5. 21:02
22/33 A kérdező kommentje:
Akkor már "csak" a szívemet kell megzabolázni, ha már az eszem a helyén van. :)
2015. aug. 5. 21:04
23/33 anonim válasza:
Láthatatlan Őzike mert ti nem azt csináljátok a fiúkkal akiket a barátzónába raktok ......
2015. aug. 5. 21:05
24/33 A kérdező kommentje:
De ezt az egyet nem értem, hogy egy okos fiú miért kezd ki olyan nőkkel, akik műszépségek és buták, magamutogatók. Elfogadom, hogy én nem vagyok az esete, de hogy ilyen nők meg igen?! Mit esztek ezeken a lányokon?
2015. aug. 5. 21:06
25/33 anonim válasza:
Erre sose fogsz matematikailag levezethető szintű választ kapni. Neki más jön be, nem te, de azért még jól érzi magát a társaságodban, csak másképp tekint rád. Neked sem jön be bárki, nem igaz? Vagy neked bárki jó lenne?
2015. aug. 5. 21:12
26/33 A kérdező kommentje:
Azért a buta nem egy olyan tulajdonság, amelyről egyéni ízlés szerint eldönti az adott személy, hogy tetszik-e neki vagy sem. A buta határozottan egy negatív jelző, amely sokat tud elvenni egy ember összhatásából.
2015. aug. 5. 21:15
27/33 anonim válasza:
one man
Értem én, hogy mit mondasz, de szerintem nem adtam okot arra, hogy támadj.
"barátzónába raktok" Egyébként soha nem értettem ennek a menetét, mit is takar konkrétan. Nem megyek rögtön fejjel a falnak és jelentem ki a fiúnak, hogy "márpedig te most a barátzónába kerülsz és onnan a büdös életben ki nem jössz!". :D Ez úgy megy, hogy megismerkedek valakivel, akár itt, akár máshol, finoman tálalom, hogy van barátom, amit így nem az utolsó pillanatban fog megtudni. Utána eldönti, hogy mit szeretne tőlem, tud-e még a fent említett információk tudatában is beszélgetni velem érzelemmentesen. Nem taszítom bele a barátzónába, hiszen nekem más kell, ezért magától értetődő a dolog.
2015. aug. 5. 21:16
28/33 anonim válasza:
Kérdező, te is buta vagy, ha nem érted. :-)
2015. aug. 5. 21:18
29/33 anonim válasza:
#27 Ó igen, meg amikor azt hazudjátok, hogy van barátotok, közben nincs is. :D Meg amikor kézzelfoghatatlan, kamu dumákkal rázzátok le az udvarlókat, mint "nem volt meg a szikra" "én most nem akarok kapcsolatot." Vagy amikor nem is mondotok semmit, csak köddé váltok egyszerűen.
Nagy szemetek vagytok ti nők, lássuk be. :)
Tisztelet a kivételnek, ha van ilyen.
2015. aug. 5. 21:28
30/33 anonim válasza:
A srác okos, és pontosan úgy alakítja az életét, ahogyan neki megfelel. Más nem érdekli. Nem akar felelősséget vállalni egy normális párkapcsolatban, csak kalandokra vágyik. Nem akar túlzottan magas igényeket kielégíteni, úgyhogy megfelelnek neki a buta nők. A lényeg, hogy jól nézzen ki, könnyen ágyba tudja vinni, és hogy mindig a kezében tudja tartani az irányítást. Ezt teszi a ribikkel és ezt teszi veled is. Te is csak annyit kapsz, amennyi neki jól esik. A buta nőkkel nem tud komoly dolgokról beszélni, erre tart téged. Bár tisztában van vele, hogy nem tudja őszintén nyújtani, amire te vágysz, ő megkapja, amire szüksége van, érdekében áll fenntartani a kapcsolatot. Néha még egy kis flört is belefér, ha úgy látja, túl messzire távolodtál, és veszélybe került a lelki szemetesládája. Csúnyán fogalmazva dob neked egy csontot. Ha vonzódna hozzád, ezzel a mentalitással már régen ágyba vitt volna. Akkor is, ha csak alkalmi kapcsolatra.. nagy valószínűséggel te utána is mellette maradnál ápolgatni a lelkét, és tovább reménykednél, hogy egyszer komolyan veled akar lenni. Sosem fog téged szeretni, úgyhogy jobban jársz, ha az energiáidat inkább olyan emberre koncentrálod, aki számára fontos, hogy te is boldog légy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!