Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem, mint normális lányt betett barátzóbába és a ribiket hajtja?

Figyelt kérdés
Egy éve napi szinten levelezek egy sráccal, tud az érzéseimről, művelt, olvasott srác, szeret lelkizni, filozofálni, mindenről megvan a véleménye. Néha flörtölget velem, de tudom, hogy be vagyok téve barátzonába, és mikor ad egy kis reménysugarat, akkor csak szórakozik. De rettentően fáj, hogy tipikusan cicababákat hajt, közös ismerősöket, és tudom róluk, hogy ezek a lányok harsányak, népszerűek és rettentően buták, közönségesek. Miért? Mit kéne tegyek? A férfiak szemében mindig ezek a nők fognak előnyt élvezni?
2015. aug. 5. 20:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes beléd. Ha szerelmes lenne, nem érdekelnék más nők.
2015. aug. 5. 20:49
 12/33 anonim ***** válasza:
14%
mert 1 nő is érezze át hogy én normális pasiként mindig oda kerülök és milyen rossz az
2015. aug. 5. 20:49
 13/33 anonim ***** válasza:

Az is lehet h veled nem jut egyről a kettőre. Mert csiga tempót diktálsz. De lehet h csak szimplán nem kellesz neki.

Egy jó barát vagy.

2015. aug. 5. 20:51
 14/33 anonim ***** válasza:
Rossz ajtón kopogtatsz, ez van sajnos.
2015. aug. 5. 20:51
 15/33 A kérdező kommentje:
Annyira nem lehetsz normális ember, ha az okoz neked örömöt, hogy más szenved. Ráadásul én senkit sem bántottam. Én sajnállak, hogy neked nem jött össze.
2015. aug. 5. 20:52
 16/33 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van... majd elmúlik. Célszerűbb lenne megszakítani vele a kapcsolatot?
2015. aug. 5. 20:53
 17/33 anonim ***** válasza:
87%

Célszerűbb és okosabb lenne, mert ebben a helyzetben csak te sérülsz és ahogy elnézem, már meg is történt.

Nincs beleszólásom, jól dönts!

2015. aug. 5. 20:56
 18/33 A kérdező kommentje:
De miért flörtölget, ha nem akar semmit. Egolegyezés céljából? Tudja, hogy akarom őt, szokott is utalásokat tenni arra, hogy tisztában van azzal, hogy mennyire jó nálam.
2015. aug. 5. 21:00
 19/33 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyzetben vagytok, hogy meg tudod szakítani a kapcsolatot, akkor igen, az lenne a megoldás. Ha pl. olyan helyzetben vagytok, hogy időnként muszáj egy légtérben lennetek, az nehezebb. De úgy olvasom, hogy csak leveleztek, szóval no para.
2015. aug. 5. 21:00
 20/33 A kérdező kommentje:
Sajnos egy légtérben is vagyunk elég gyakran. De inkább üzenetben tartjuk a kapcsolatot. Azonban lehet, hogy jövőre ez megváltozik, mert tanfolyamot, amire járunk kisebb csoportokra szaggatják és lehet, hogy pont egybe sorsolnak össze és akkor a közvetlen közelében kell lennem.
2015. aug. 5. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!