Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért furcsa ez egyeseknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa ez egyeseknek? Nem értem.

Figyelt kérdés
Ideiglenesen a párom most messze van tőlem pár hónapig.Nem gyürködöm a párnám csücskét sírva a nevét mormolva,nem vagyok depis,nem zuhanok magamba.Minden nap beszélünk,kontakt van,tudjuk hogy ez nem örökre szól.Elvagyok,dolgozok,rendezem a dolgaimat,ő ugyanígy.Mindenki ki van akadva,hogy miért nem vagyok magamba zuhanva,meg hogy ez nem normális.Az emberek még nem jöttek rá,hogy attól mert még két ember nincs egymás mellett,ez nem jelenti azt hogy világvége van ? Csak azt nevezik kapcsolatnak ha minden nap együtt alszanak,minden percet együtt töltenek,csak az számít komoly dolognak ? Ha szerelemről,szeretetről beszélünk az távolság kérdése ? És lehet így is halál nyugodtan élni ha tudom hogy a másik messze van ? Lassan én érzem magam kellemetlenül hogy nem kisírt szemekkel látnak.Szerintem ehhez kell egy bizonyos érettség,hogy jól tudjon kezelni egy ilyen helyzetet.Ti mit gondoltok erről ?
2015. aug. 4. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van! Mindkettőtök közérzete rosszabb lenne, ha egyikőtök nem tudná elfogadni a jelen helyzetet.
2015. aug. 4. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó a hozzáállásod, ne hallgass a kotnyelesekre.
2015. aug. 4. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért furcsa nekik, mert kapcsolatfüggők. nem bírnak ki 3 napot a saját gondolataikkal, lehet nincs is, azt már nem tudom.
2015. aug. 4. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!