Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, hogy egy férfi ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy egy férfi ennyire úriember, vagy csak engem kedvel túlzottan? (lent)

Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni és az egyik kollégám (pasi) mindig odajön segíteni, mindenben. Nem lenne furcsa, csak még sosem találkoztam ilyen emberrel, aki ennyire udvarias. Minden gépet segít használni, nem kérem, magától jön, igaz kicsit béna vagyok még de azért hogy pl hol tarják a tollakat stb az a válasza hogy hadjad csak majd én elrakodok, már furi volt, így sosem tudom meg hol a helyük.:) Amugy sokszor néz, meg van hogy dolgozok és mászkál körülöttem, vagy leül elém és néz, mintha azt várná hogy hozzászoljak. Amugy elég udvarias mindenkit előreenged az ajtóba és ő az utolsó aki felszáll a buszra :D
2015. aug. 4. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

tecccessszzz neki :D

Viccet félretéve Tényleg érezhet valamit irántad, de ha neked nem jön be akkor valahogy finoman éreztesd vele...

2015. aug. 4. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Látod,ez a ciki,hogy így feltűnik.Ez teljesen természetes kellene ,hogy legyen minden férfi részéről.

Egyébként ,igen normális a fickó+szerintem azért szeretne is valamit tőled.... :)

27/F

2015. aug. 4. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
egész életemben ő az első, aki ennyire figyelmes velem, lehet ez lenne a normális de sajnos manapság már nem az
2015. aug. 4. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:

én sem találkoztam figyelmes férfival egészen addig míg megismertem a páromat :)

el se hittem hogy létezik, sőt a hibáit kezdtem keresni de teljesen makulátlan volt főleg az elején :)

egyébként valószínűleg eleve nagyon udvarias és előzékeny az illető, és valószínű, hogy kedvel is téged illetve segíteni akar a betanulásban :) esélyes, hogy tetszel is neki, ez esetben tisztázd, hogy hol a határ illetve te hogy érzel a dologgal kapcsolatban, hogy ne sérüljön egy ilyen kincs ember :)

2015. aug. 4. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
figyelmes, de majd ezért jól lekoptatod igaz?
2015. aug. 4. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Az anyja valamit nagyon jól csinált,mert akit már gyerekkorban tiszteletre,udvariasságra nevelnek,ezt látja otthon is,észrevétlenül belerögződik.
2015. aug. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!