Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Úriember vagy lazább férfi inkább?
Figyelt kérdés
1.) Tetőtől talpig úriember
2.) Lazább, néha elengedi magát, néha mondja azért, hogy f@szom, @nyád, b@zmeg stb...
2011. máj. 14. 19:48
2/34 anonim válasza:
Nekem az első jön be.Ilyen a férjem is, 18 éve együtt vagyunk.
4/34 anonim válasza:
Itt vagyok, 1.) vagyok, mégse kellek senkinek, vagy csak még nem találtam meg a megfelelőt. :(
28f
6/34 anonim válasza:
1.
De ha nagyon néha, azzal még nincs baj.
7/34 anonim válasza:
Ilyen ember nem létezik, mindenkiben többféle tulajdonság van. De olyan legyen aki az elsőre hasonlít jobban.
8/34 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. Ami azt illeti mindkettőt imádom,ha művelt. Ha ezeket a szavakat a megfelelő helyen és időben használja,akkor még plusz is :D Megőrülök a karótnyeltektől, de a klasszikus laza bunkók sem jönnek be, szóval a kettő együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!