Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adhatok a barátnőmnek egy kiadós pofont ha már tényleg megérdemli?
Ott hagyta a kutya kajás (méhűtős neylon) zacskót a földön!!! én elengedtem a kutyát (ahogy minden nap) erre a kutya benyelte.
Szóltam neki, erre engem ugat le, hogy felelőtlenül elengedem a kutyát, amikor próbáltam neki erélyesen megmagyarázni, hogy már szóltam neki, hogy ne hagyja ott és a második kutya is miatta fog megdögleni (az előző is hasonlóképp múlt ki) az volt a válasza, hogy az én hibám és takarodjak el, költözzek el mert elege van belőlem.
Érdekes azóta csinálja ezt amióta nincs pénzem. Elköltözni nem tudok mert minden filléremet elszopta.
Legalább ha kap egy kiadós pofont amikor így viselkedik az rendezheti a férfi-nő viszonyokat? Vagy egy ilyen nőt azonnal kénytelen vagyok ott hagyni azzal a tudattal, hogy a házába ölt pénzem ("neked egy rohadt filléred nincs ebben!!") sosem látom viszont?
Amikor nincs otthon, vidd el a cuccaidat, a kutyát és amit jogosnak érzel. Természetesen ne haza, hanem valami haverhoz. Mert ha feljelent, akkor rajta fogják először keresni. Ha nagyon meg akarod szopatni, akkor egy kis púrhabot tolsz a kád lefolyójába, meg a wc-be:D
Illetve lehet ezt még fokozni:D pl. elzárod a vizet és leszeded a kart, h ne tudja kinyitni:)
Az áramot lekapcsolod és elviszed a biztosítékokat:D
Vagy csak simán a hűtőt hazavágod. Akkor aztán fizethet az új cuccokért. Köcsög dolog, de ha tényleg ennyire pióca, megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!