Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adhatok a barátnőmnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adhatok a barátnőmnek egy kiadós pofont ha már tényleg megérdemli?

Figyelt kérdés

Ott hagyta a kutya kajás (méhűtős neylon) zacskót a földön!!! én elengedtem a kutyát (ahogy minden nap) erre a kutya benyelte.

Szóltam neki, erre engem ugat le, hogy felelőtlenül elengedem a kutyát, amikor próbáltam neki erélyesen megmagyarázni, hogy már szóltam neki, hogy ne hagyja ott és a második kutya is miatta fog megdögleni (az előző is hasonlóképp múlt ki) az volt a válasza, hogy az én hibám és takarodjak el, költözzek el mert elege van belőlem.

Érdekes azóta csinálja ezt amióta nincs pénzem. Elköltözni nem tudok mert minden filléremet elszopta.

Legalább ha kap egy kiadós pofont amikor így viselkedik az rendezheti a férfi-nő viszonyokat? Vagy egy ilyen nőt azonnal kénytelen vagyok ott hagyni azzal a tudattal, hogy a házába ölt pénzem ("neked egy rohadt filléred nincs ebben!!") sosem látom viszont?

2015. aug. 4. 20:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%

Minek tűrted eddig?

A kutya halála gondolom nem rázott meg annyira..hogy lehet ilyet mondani, hogy az is attól döglött meg?! Talán inkább elpusztult szerencsétlen..

2015. aug. 4. 20:17
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pofon a megoldás, még ha úgy is érzed, hogy nehezen tudod visszafogni magad.

Az lenne a jó, ha külön tudnátok menni. Nincs senki, akihez odaköltözhetnél, míg nem jössz egyenesbe anyagilag (család, haverok)?

2015. aug. 4. 20:17
 13/32 anonim ***** válasza:
93%

Hát a munkahelyed a te hibád..te nem tudtál magadon uralkodni, tök mindegy miért.

Ettől függetlenül a barátnőd egy álnok kígyó, hagyd ott. Megértem a frusztrációdat, de ezt azért ne fogd rá. Sajnos te voltál a buta. Meg amiatt is, hogy még mindig vele vagy.

2015. aug. 4. 20:18
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire mérgezi az életedet hagyd ott szerintem, nem tűnik egy kifizetődőt párkapcsolatnak (persze kérdés az, hogy mi számít annak egyáltalán).
 15/32 A kérdező kommentje:
Aki nem érti miért vagyok még vele, annak csak annyit tudok mondani, hogy nekem nincs házam és a rokonaim is meghaltak, így magamra leszek utalva ha elhagyom. Ezért nem tudtam csak úgy odébblibbenni. Amikor meg volt annyi tartalékom, akkor mindig befektettem a házba, alternatív energia, esővízrendszer, ültettünk gyümölcsfákat, gondoltam oldja majd a konfliktusokat a jólét, de csak rosszabb lett.
 16/32 A kérdező kommentje:

Meg ugye a legbosszantóbb,hogy nem mindig ilyen, amikor nincs konfliktus, akkor halál normális velem, de nem is érti miért, én már nem tudom megcsókolni így, meg a szemébe nézni, nem lenne őszínte. Én nagyon megjegyzem az ilyeneket és számomra a kapcsolatnak vége. De mindig megtalálja a módját, hogy villámcsapásszerűen megalázzon, (gondolom próbál megtörni, hogy keressek munkát és vonuljak a háttérbe amíg ő keres egy pénzesebb pasit?) utána meg nyaljon.

Na többet erről nem tudok így elmondani, várom a válaszokat.

2015. aug. 4. 20:23
 17/32 anonim ***** válasza:
92%
Naív, csöcsös-combos nők után lihegő pajtásoknak üzenem, hogy pontosan az élet legnagyobb dolgaiban viselkedtek a legbunkóbban: mi a francért dobsz pénz Igazolás Nélkül és házassági papír nélkül valakinek a lakásába??? Ennyi eszetek nincs? Soha nem gondolkodtok reálisan, csak a szex és a csöcsök-combok, semmivel sem vagytok jobbak, mint az előző suttyó generáció ...
2015. aug. 4. 20:36
 18/32 anonim ***** válasza:
81%
És közben Racionális tyúkeszetek sincs arra, hogy problémás helyzeteket megoldjatok Okosan, Ésszel, Verekedés nélkül. Csodálatos családban nőhettetek fel: vacsorára kick-box apa és anya között, élvezetes lehetett bámulni ezt gyerekként ... de folytatni a saját életedben még inkább. Az ököl a megoldás bunkóéknál.
2015. aug. 4. 20:38
 19/32 anonim ***** válasza:
43%
A pofon és az ököl között van különbség.
2015. aug. 4. 20:42
 20/32 anonim ***** válasza:
12%
Látom előkerült a femináci pontozóközönség közben, pedig amit leírok tények, tetszik vagy sem.
2015. aug. 4. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!