Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adhatok a barátnőmnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adhatok a barátnőmnek egy kiadós pofont ha már tényleg megérdemli?

Figyelt kérdés

Ott hagyta a kutya kajás (méhűtős neylon) zacskót a földön!!! én elengedtem a kutyát (ahogy minden nap) erre a kutya benyelte.

Szóltam neki, erre engem ugat le, hogy felelőtlenül elengedem a kutyát, amikor próbáltam neki erélyesen megmagyarázni, hogy már szóltam neki, hogy ne hagyja ott és a második kutya is miatta fog megdögleni (az előző is hasonlóképp múlt ki) az volt a válasza, hogy az én hibám és takarodjak el, költözzek el mert elege van belőlem.

Érdekes azóta csinálja ezt amióta nincs pénzem. Elköltözni nem tudok mert minden filléremet elszopta.

Legalább ha kap egy kiadós pofont amikor így viselkedik az rendezheti a férfi-nő viszonyokat? Vagy egy ilyen nőt azonnal kénytelen vagyok ott hagyni azzal a tudattal, hogy a házába ölt pénzem ("neked egy rohadt filléred nincs ebben!!") sosem látom viszont?

2015. aug. 4. 20:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
44%
Azt a pofont már jóval hamarabb kellett volna.
2015. aug. 4. 20:47
 22/32 nefeljtcs válasza:
Nincs egy haverod se akihez odatudnál menni pár hérte ? Nem tudod eladni azokat a dolgokat amit belefektettél a házban? Szerintem itt egy "pofon" nem segítene sõt inkább szerintem rontana a helyzeteteken.
2015. aug. 4. 20:49
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
Most akkor ő tart el téged,és még te akarsz pofozkodni?Idióták vagytok mind a ketten,verjétek csak agyon egymást.
2015. aug. 4. 20:56
 24/32 A kérdező kommentje:

Most majdnem kidobta a szemem valami szar flakonnal, aztán megfenyegettt, hogy a vízbe dobja a gépem.

Jó most itt van egy konfliktus, bármiből.

De érdekes módon azóta mióta: nincs munkám és pénzem. Ugye? Érdekes.

Bosszú? Megtörve és megtépve menjek el egy NŐ elől?

2015. aug. 4. 21:15
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha mást nem tudsz nyújtani egy nőnek, akkor ne siránkozz...
2015. aug. 4. 21:37
 26/32 anonim ***** válasza:
90%
Azért ugye próbálsz munkát találni?
2015. aug. 4. 21:39
 27/32 anonim ***** válasza:
90%
Ez valami nyakatekert kérdés akarna lenni, hogy a dolgot kihozd végül arra, hogy a nők pénzéhesek?!
2015. aug. 4. 21:42
 28/32 nefeljtcs válasza:
Már ne is hargudj ! De ha ennyi idõsen nem tudsz otthagyni egy olyan embert aki téged csak tönkretesz hát MEG IS ÉRDEMLED !
2015. aug. 4. 21:56
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem te láttad felfeküdni a vasúti sínekre ezt az olyan embert öngyilkossági szándékkal. nem akarom, hogy vér tapadjon a kezemhez.
2015. aug. 4. 22:07
 30/32 anonim ***** válasza:
Adj neki, sallert.
2015. aug. 4. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!