Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos testalkat nélkül csak több száz elutasítás után lehet barátnőm?
Több száz után se lehet,főleg ha nem születtél helyesnek hozzá.
A nők felszínesek,be kellene tudni ismerni.1. szüless helyesnek.
2. legyél izmos.
A többi nem számít általában,mert még a bunkókkal is inkább együtt vannak ha ilyenek...
De maximum ha ezek megvannak utána nézik csak a többit a nők.De ha nincsen meg valamelyik,onnantól szóba sem állnak veled,csinálhatsz bármit,lehetsz bármilyen...
24/F
#5-ös vagyok
Hiába vagyok izmos, csak arra vagyok jó - vagyis csak lennék jó - hogy segítsek bútort pakolni, meg kísérgessem el őket, vigyázzak rájuk. Ebből viszont köszönöm nem kérek, majd a helyes pasi, akivel kavar ezeket elvégzi.
Viszont most így kérdeznék valamit. Miért gondolják azt a férfiak, hogy izmos testalkattal előrébb vannak? Talán ti is mellméret alapján választotok párt?
Végigmegyek az utcán, egyik kezemen meg tudom számolni, hány kigyúrt férfi van nővel. Jóképű-magas-vékony kombó, viszont annál több.
:D
Két, vagy egy vendégművész szokásos fellépése, ugye.
68%-osnak:
Lányok, kezdem azt hinni, hogy az összes lány felszínes és anyagias, ugyan cáfoljatok már rá erre... Úgyse tudtok rácáfolni, mert ha tudnátok, akkor már nekem is lenne barátnőm. Na, az volna a cáfolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!