Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánam milyen alkatú lányok kedvelik a macisabb testalkatot? Kinek jönne be 180 fölötti nagy vállú és hátú erősport múlttal rendelkező férfi, nem nagy has, de mindenhol van plusz. Inkább csak a filigrán lányoknak?
Nem, én vékony kiadás vagyok, szinte már olyan az alakom, mint egy nőnek. Bár igaz, hogy a vállam nagyon széles. Az az egyetlen pozitívum.
Én ugyanúgy mackósnak vagyok mondva szerintem meg csak arányosan zsíros.
Volt pár barátnőm, és érdeklődők is, akikkel különböző okokból nem jött össze.
És csak a vékony lányok-nőknek tetszettem. 50 Kg vagy kevesebb. Azok közül is az alacsonyabb, 170 alattiak.
Hogy lehet-e ebből bármire következtetni, azt nem tudom. De nekem valahogy így jött össze.
Ennek semmi köze a testalkathoz! Sem pasiknál, sem nőknél...az, hogy kinek mi tetszik teljesen egyénfüggő, de nincs köze ahhoz, hogy ki mekkora...
Én pl. nagydarab nő vagyok és imádom a naaagy pasikat. Mindegy hogy kövérebb vagy izmosabb, csak legyen magas és nagy. :) De ismerek duci lányokat, akiknek pedig a vékony pasik jönnek be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!