Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mondanátok véleményt?
Figyelt kérdés
Kövér vagyok, izmos, sportos, vagy vékony?
Egy tizes skálán hanyasra pontoznátok?
Mivel gondolom fiúk is fognak írni, kérlek kort és nemet írjatok! Normális válaszokat előre is köszönöm!
2015. júl. 1. 16:55
1/10 anonim válasza:
Atlagos, se kover,se vekony,se izmos,se gizda. Gyurj egybkicsit ha ezzel akarsz lanyt felszedni , meg azert sokat szamit az arc.
18/L
2/10 anonim válasza:
Karod vastag viszonylag de a hasad miért húzod be?:D
3/10 A kérdező kommentje:
2# Nincs behúzva, csak valahogy kicsit előre dölve voltam, azért lett ilyen a kép.
2015. júl. 1. 17:01
5/10 anonim válasza:
átlagosnak mondanám
egyik se vagy, se vékony, se kövér és ezt még nem mondanám izmosnak se
szóval átlagos, de ez nem rossz
18/l
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,hogy ilyen széles a vállad! Nem vagy kövér és izmos sem. Átlagos inkább. Ha gyúrni kezdel persze csak ha akarod, akkor nagyon jo lesz a tested. :) kitartást :*
7/10 anonim válasza:
Zsíros,semmi izom, keskeny vállöv...
Mi ebben a jó?;D
8/10 anonim válasza:
szerintem is zsíros vagy, főleg ahhoz képest, hogy amúgy nem vagy olyan nagy darab
lehet, hogy edzel, de a kajára tuti nem figyelsz oda
9/10 anonim válasza:
Párom pont ilyen,nagyon tetszik ez a testalkat! :) 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!