Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúltam 40, (nő) családom van, de nagyon vonzanak a fiatal pasik. Ez helyénvaló?
Figyelt kérdés
Fantáziálok is róluk, például Taylor Lautner nagyon tetszik, de az utcán vagy a boltban látok valami izmos, jóképű huszonévest, el tudnám képzelni, hogy titkon kapcsolatba bonyolódjak vele. Persze a tettekig nem jutottam el, mindig elhessegetem magamtól ezt a dolgot,mert sajnálnám a párom megcsalni2015. júl. 31. 08:40
31/31 anonim válasza:
Azért érzed magad senkinek, mert szerinted egy nő kell ahhoz, hogy valakinek érezhesd magad. Jelenleg gy másik ember döntésén, választásán múlik az, hogy te hogy érzed magad. Erre te adtál engedélyt, és ezen csak te tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!