Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmúltam 40, (nő) családom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúltam 40, (nő) családom van, de nagyon vonzanak a fiatal pasik. Ez helyénvaló?

Figyelt kérdés
Fantáziálok is róluk, például Taylor Lautner nagyon tetszik, de az utcán vagy a boltban látok valami izmos, jóképű huszonévest, el tudnám képzelni, hogy titkon kapcsolatba bonyolódjak vele. Persze a tettekig nem jutottam el, mindig elhessegetem magamtól ezt a dolgot,mert sajnálnám a párom megcsalni

2015. júl. 31. 08:40
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
én kisfiús srác vagyok és egyszer magam is kipróbálnám egy érett korodbeli nővel, sajnos csak a tini csajoknak tetszem
2015. júl. 31. 11:24
 12/31 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es! Mit jelent az, hogy kisfiús srác vagy? Azért nekem nem a kisfiúk jönnek be, hanem fiatal férfiak, ahogy ezt jeleztem is. 23-30-35 éves korosztály.

Én itt csak beszélgetni szeretnék erről a témáról,kíváncsi vagyok hasonló esetekre. Egyenlőre nem a férjem megcsalásán gondolkodok, és nem itt akarok fiatalabb pasit fogni. Ezt annak is üzenem, aki privátban üzent nekem az előbb egy keményet

2015. júl. 31. 11:40
 13/31 anonim ***** válasza:
11-es akkor tettszél a tini lányoknak. Én tini koromban sem tetszettem tini lányoknak. Most senkinek nem tetszem. Használd ki hogy tetszel. Látod idősebb nők is kihasználják vagy fantáziálnak róla. Én soha nem fantáziáltam egy nőről sem 14 évi házasság alatt sem. Soha nem akartam mással lenni. Most nagyon szeretnék valakivel lenni.
2015. júl. 31. 11:41
 14/31 anonim ***** válasza:
kérdező én írtam a 6, 10, 13 ast. Én nem írtam neked privátot. Mondtam nem ítéllek el. Én inkább nőt akarok mint mást ítélgessek ha már ennyire rosszul alakult az életem.
2015. júl. 31. 11:44
 15/31 anonim ***** válasza:
Én a kérdésedben a "sajnálom megcsalni" - n akadtam fel...
2015. júl. 31. 11:52
 16/31 anonim ***** válasza:
Igen 15-ös. Én akkor mit írjak? 42 éves vagyok egyedülálló. Nincs kedve valakinek velem megcsalni a párját??
2015. júl. 31. 11:59
 17/31 A kérdező kommentje:
6-os. Tudom, hogy nem te küldted a privátot, a te szövegedről lejön, hogy intelligens vagy. Biztos, hogy fogsz találni valakit, mert szerintem rendes is vagy!
2015. júl. 31. 12:02
 18/31 anonim ***** válasza:
6-os szerintem nem kell gyűlölni a feleségedet. Legyél inkább hálás, hogy valaki ennyi éven át hajlandó volt lefeküdni veled.
2015. júl. 31. 12:07
 19/31 A kérdező kommentje:
15-ösnek: nekem sem tetszik a sajnálom szó, nem tudom miért így írtam. De inkább arról van szó, hogy bűntudatom lenne, ha megcsalnám a párom, akár fiatallal, akár saját korosztályomból valakivel.
2015. júl. 31. 12:12
 20/31 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdező ha ezt érzed. Szereztem diplomát beszélek nyelvet. Van állásom. Mindent megadtam a feleségemnek. Szinte bármit megvehetett amit akart. Minden évben külföldön nyaraltunk. Mindent megadtam hogy szép legyen vagy ha tanulni akart. Járt edző terembe fodrászhoz manikűröshöz bárhova. Mert boldoggá akartam tenni. De neki két fiatal férfi kellet egyszerre. Ez egy férfit teljesen ledegradálja hogy akkor én mégsem tudtam semmit nyújtani? És ha tényleg nem voltam elég akkor 14 évig hazudott? Most már mindegy.

De jó lenne ha igazad lenne.

2015. júl. 31. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!