Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúltam 40, (nő) családom van, de nagyon vonzanak a fiatal pasik. Ez helyénvaló?
6-os. Nem érdemelt meg téged az a nő. Van egy idézet:
" jó dolgában veszik meg a kutya". Ezt én tapasztalom a környezetemben. Minél kedvesebb, rendesebb vele a férje/ felesége, annál jobban beletapos. Az én férjem nem mondhatnám, hogy túl rendes hozzám, meg sok hülyeséget csinált már, de én mindig megbocsájtottam, és ennek ellenére ragaszkodom hozzá. Lehet, hogy ezért vonzanak a fiatalabb pasik. Félek, hogy elvesztegetem a szeretetemet olyanra aki nem érdemli meg, és már túl késő lesz.
6-os válaszoló. én nem tudom, miért kell elvárni, hogy a másik ember veled maradjon. persze, rossz, ha elhagy, stb. de ezért gyűlölni, mert valaki mást választott, vagy másokat? hát menjen, meg kell köszönni az együtt töltött időt és kész, túllépni, és menni tovább.
ajándékokért, nyaralásért, stb. nem lehet elvárni, hogy valaki egy életen át együtt éljen veled. hálából nem is jó, ha az emberrel maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!