Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmúltam 40, (nő) családom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúltam 40, (nő) családom van, de nagyon vonzanak a fiatal pasik. Ez helyénvaló?

Figyelt kérdés
Fantáziálok is róluk, például Taylor Lautner nagyon tetszik, de az utcán vagy a boltban látok valami izmos, jóképű huszonévest, el tudnám képzelni, hogy titkon kapcsolatba bonyolódjak vele. Persze a tettekig nem jutottam el, mindig elhessegetem magamtól ezt a dolgot,mert sajnálnám a párom megcsalni

2015. júl. 31. 08:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
18-as. Őneki nem kellet volna hálás lenni nekem?
2015. júl. 31. 12:14
 22/31 anonim ***** válasza:
Nahhh, lepődj meg, a bűntudatod lenne sem tetszik...
2015. júl. 31. 12:26
 23/31 A kérdező kommentje:

6-os. Nem érdemelt meg téged az a nő. Van egy idézet:

" jó dolgában veszik meg a kutya". Ezt én tapasztalom a környezetemben. Minél kedvesebb, rendesebb vele a férje/ felesége, annál jobban beletapos. Az én férjem nem mondhatnám, hogy túl rendes hozzám, meg sok hülyeséget csinált már, de én mindig megbocsájtottam, és ennek ellenére ragaszkodom hozzá. Lehet, hogy ezért vonzanak a fiatalabb pasik. Félek, hogy elvesztegetem a szeretetemet olyanra aki nem érdemli meg, és már túl késő lesz.

2015. júl. 31. 12:27
 24/31 A kérdező kommentje:
22-es. Neked semmi sem tetszik? szerintem nem értesz engem
2015. júl. 31. 12:34
 25/31 anonim ***** válasza:
kérdező. Igen lehet most már így is. Próbálom azt hogy én voltam aki ezért mindent megtett és nem én vagyok a hibás hanem ő. Bár megtudtam volna ezt valakivel beszélni. Azóta csak magamba megyek haza és otthon sincs senki csak én. Bár meghívtak buliba és mentem már sok helyre. Amikor a huszadik szórakozóhelyen van az ember és a negyvenedik nő mondja aki teljesen egyedül van hogy nem ismerkedik. És a szemem láttára csábítja el tíz perc múlva egy férfi és megy el vele. Akkor gondolkodik el az ember, hogy velem miért nem?
2015. júl. 31. 12:52
 26/31 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló. én nem tudom, miért kell elvárni, hogy a másik ember veled maradjon. persze, rossz, ha elhagy, stb. de ezért gyűlölni, mert valaki mást választott, vagy másokat? hát menjen, meg kell köszönni az együtt töltött időt és kész, túllépni, és menni tovább.

ajándékokért, nyaralásért, stb. nem lehet elvárni, hogy valaki egy életen át együtt éljen veled. hálából nem is jó, ha az emberrel maradnak.

2015. júl. 31. 13:03
 27/31 anonim ***** válasza:
26-os biztos nincs igazam. Csak most azt érzem miért ennyire megy könnyen minden a nőknek/ legtöbbjének/ és miért ennyire nehéz egy férfinek?
2015. júl. 31. 13:10
 28/31 anonim ***** válasza:
Én értelek, Te nem érted (még) magadat...
2015. júl. 31. 15:14
 29/31 anonim ***** válasza:
28-as Sajnos igen. Nem értem a miérteket. Nem értem miért érzem most ezért magam szar senkinek.
2015. júl. 31. 15:21
 30/31 anonim ***** válasza:
Vajon miért van az, hogy a nők ilyen esetben is csak izmos, full jóképű pasikról fantáziálnak? Érdekes. :D
2015. júl. 31. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!