Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg magasak az elvárásaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg magasak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Őszinteség, hűség, törődés, szeretet, tisztelet, bizalom, mély szellemi kapcsolat kettőnk között, empátia, türelem, támogatás, biztonságérzet mellette, intelligencia, nyitottság a világ dolgaira, általános szintű műveltség, tájékozódottság. Rendkívüli humorérzék, laza életvitel, spontaneitás, kalandvágy, egy kis huncutság. Legyünk barátok és jó szeretők is, ne csak szerelmesek. Legyenek közös témák, érdeklődési körünk. Hasonlóak legyenek a céljaink (házasság és gyerekkérdés, a jövőről alkotott kép - hol, hogyan). Lássam benne a tűzt, a szenvedélyt, az életörömöt, lelkesedjen valamiért, legyenek céljai, ambíciói, legalább egy. Legyen állandó, stabil munkahelye, ne legyen link alak, aki semmit nem csinál, csak bulizik, döglik (nem érdekel, mennyit keres, magát tudja fenntartani, én meg magamat, kész). A házimunkában is segítsen, ne várja el, hogy kiszolgáljam (elég sokat dolgozom), néha lepjen meg egy ágyba hozott reggelivel vagy kávéval, vacsorával, masszázzsal, közös fürdővel (oda-vissza megy a dolog természetesen). Legyen hite bennem és abban, amit csinálok. Nagyon vonzó, ha a művészeteket is kedveli, esetleg huzalma, tehetsége is van bármihez.

Külsőleg: legyen igényes és ápolt (haj, fogak, körmök, bőr, tisztaság, tiszta, ép ruhák) tudja, mi áll jól neki, ne csináljon hülyét magából egy borzasztó frizurával vagy ruhával.

Természetesen oda-vissza működik a dolog, ugyanezt elvárhatja tőlem a társam, partner leszek benne, mindig a maximumot adom magamból egy párkapcsolatban, sokat fektetek bele. Reménytelen lennék?

2015. júl. 28. 22:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%

"tűzt"

Igen, magasak az elvárásaid. Baj? Nekem nem, neked valószínűleg az lesz.

2015. júl. 28. 22:29
 12/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, borzasztóan sajnálom, hogy kimaradt az az egy e betű :) Köszönöm szépen a válaszokat! Még egy kérdés: szerintetek melyek azok a pontok, amik abszolút irreálisak és nem fogok annak megfelelő férfit találni? Tényleg érdekelne, főként férfiszemmel.
2015. júl. 28. 22:31
 13/35 anonim ***** válasza:
51%

szerintem nem sok. aki szerint az, az meg hülye :D

ne add lejjebb, főleg ha te is ennyit tudsz nyújtani, mert rohadt rövid ez az 1 élet ahhoz, hogy megalkuvásból valami barommal legyél együtt.

2015. júl. 28. 22:32
 14/35 anonim ***** válasza:

Szinte minden igaz rám :)))))

De komolyan :)

2015. júl. 28. 22:33
 15/35 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen kérdéseknél mindig ugyanaz a duma,sok érdekességet nem olvastam benne.
2015. júl. 28. 22:34
 16/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól összeszedted. Ilyen férfit keresek én is.
2015. júl. 28. 22:34
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem írtam sehol, hogy érdekes férfit szeretnék. Én egyszerűen egy szerető, értelmes, vidám lelkű, hozzám való férfit keresek, nem kirívót.
2015. júl. 28. 22:35
 18/35 anonim ***** válasza:
82%

Soknak tűnik első olvasatra, de végül is nagyvonalakban arról van szó, hogy olyan embert keresel, akivel kölcsönösen meg tudjátok szeretni egymást, törődtök egymással hasonló az érdeklődési körötök, a a céljaitok, nem egy búvalb. szott, élhetetlen, lusta alak, jó a humora, művészetkedvelő. Emellett ápolt.

Igazából ez szerintem nem olyan nagy elvárás szerintem: egy teljesen normális embert keresel, akinek hasonló az értékrendje a tiédhez.

Vannak ilyen férfiak, én is ilyennel élek, a művészet témát kivéve, mert az nem az ő világa, teljesen más jellegű az érdeklődési köre.

2015. júl. 28. 22:37
 19/35 anonim ***** válasza:
Hát vannak benne némi túlzások, amiket fölöslegesnek és túl szigorúnak érzek, mert a valóság nem ilyen - és nem azért, mert alább adsz az igényeidből, hanem csak rájössz, hogy nem minden olyan fontos, ha a megfelelő emberrel vagy -, de alapvetően összefoglaltál egy átlagos, rendesen működő párkapcsolatot. Ugyanakkor szerintem ne ezzel a listával járkálj és keresgélj, mert hamar belefáradsz és kiábrándulsz mindenből, hanem bízd inkább a "sorsra", aka a véletlenre. Nincsen olyan, hogy tökéletes, de ha meglátsz valakiben valamit, ha szerelmes leszel, akkor el fogod felejteni az összes elvárásodat és nem azért, mert nem passzolna hozzá a másik, csak már nem fog érdekelni, mert őt fogod a legjobbnak tekinteni és még az is lehet, hogy ezek után ő hozzá fogod mérni a listácskádat. :)
2015. júl. 28. 22:37
 20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek is! Utolsó előtti, én is így látom. Utolsó: melyik részt érzed túlzásnak? A művészetet leszámítva :D A művészetkedvelés, művészi világban való jártasság igazából azért lenne "fontos", mert én is ebben dolgozom, napi akár 16-18 órákat is, sok a stressz, a rohanás, és ezt leginkább egy ilyesmiben szintén jártas ember tudja tolerálni tapasztalataim szerint.
2015. júl. 28. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!