Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak az elvárásaim?
Külső: inkább a vékonyabb testalkatú lányokat szeretem. Számomra fontosabb egy jó fenék és izmos lábak, mint a nagy mell. Szemszín mindegy, hajviselet és szín is mindegy. A lényeg, hogy jól álljon neki.
Öltözködésben egyszerűbb viseletek, nem szeretem a csillogó flinc-flanc ruhákat, amik ráadásul még nem is praktikusak.
Sminkelésben kövesse a természetességet, ne vigye túlzásba. Ha nem sminkel az sem baj. Hatalmas műkörmök is kizáróak.
Ha nagyon össze akarom foglalni, akkor lényeg az összhatás és az igényes, ápolt külső.
Belső:
Legyen értelmes, intelligens. Legyen mindenről véleménye és ezt legyen képes megfogalmazni. Próbáljon meg gondolkozni és használni a fejét, legyen önálló.
Szeresse a humort, lehessen vele oda-vissza viccelni, szurkálódni. Ne legyen sértődékeny.
Legyen őszinte, megbízható, hűséges. Legyen közös érdeklődési körünk (hobbi, programok stb.)
Nagy előny, ha házias.
Fontos, hogy ne dohányozzon, drogozzon. Alkohol mértékkel.
Várom a meglátásaitokat. Arra nem szeretnék kitérni, hogy én mit tudok nyújtani. Pusztán ezen elvárások realitásáról kérnék véleményeket!
Tömören ennyi. Köszönöm annak, aki vette a fáradtságot és végig olvasta! :)
Ez pontosan az, amit én lányként nyújtani szeretnék, és nagyjából nyújtani tudok. :D
Igazából egy teljesen normális lányt jellemeztél.
Kedves 3-as!
Direkt kiemeltem, hogy ne azt firtassuk, hogy én mit tudok nyújtani. A kérdés nem erről szól!
Viszont, ha már normálisan megkérdezted, akkor válaszolok.
Azt gondolom, hogy én is hasonló vagyok, mint a fent leírtak, tehát ezek irányomból is elvárhatóak.
Nem, egyáltalán nem magasak. Elvárható, hogy ennyire adjunk magunkra. :) A közös érdeklődési kör mindig relatív, de a többi kívánságod teljesen rendben van.
Úgy gondolom, ezekhez kell valamennyi lelki és szellemi stabilitás. Ha egy nőnek rendben van az önértékelése, akkor nem sértődik meg minden apróságon, ha őszinte és a másikban is azt látja, akkor kiegyensúlyozott, és ha úgy egyáltalán rendben van magával és az életével, akkor a kinézete, öltözködése is letisztul és természetes lesz. (Nem, nem igénytelen.)
Ha még nem találkoztál ilyen lánnyal, akkor ideje máshol keresgetned. :) 20/N
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ezek szerint ez nem a lehetetlen kategória. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!