Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha tetszik egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha tetszik egy lány alakja, eltekintetek attól, hogy az arca kevésbé/egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

2015. júl. 26. 21:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
én szeretem az aszimmetrikusságot.. persze van egyfajta közízlés, hogy ki számít szépnek és ki nem, de annak a fele a "tálalás", smink, életkor. és a másik közhely, hogy mennyire sugárzik a belső, az önértékelésed szintén sokkal fontosabb, mint, hogy mennyire szimmetrikus az arcod (biztos találkozol semmi különös csajokkal te is akik úgy viselkednek mintha most nyerték volna meg a szépségversenyt és ennek sokan bedőlnek) szóval a helyedben nem izgulnék, biztos van aki vonzónak találja
2015. júl. 30. 14:57
 22/25 anonim válasza:

Művész vagyok, és nagyon sokat foglalkozunk az emberi arccal, mind az iskolai tanulmányok, mind a már egyéni alkotómunkáink során a többiekkel. Ez érthető.Egyetlen egy emberi arc sem szimmetrikus. Sőt, igazából a természetben semmi sem az teljesen. A biológia a nagyonalakbam megmutatkozó szimmetriára törekszik csak, de az apró részletek csak hasonlóak az arcon vagy a testen. Nem tudom hahallottál-e vagy láláttál-e már esetleg olyan fotókat, amiken egy ember arcának mind a két oldalát egyenként tükrözik. Egyrészt nagyon természetidegennek látszik a két kapott arckép, másrészt egyik sem hasonlít igazából az eredeti arc tulajdonosára igazán.

Szóval ha zavar téged bármi eltérés az arcod két oldala között, akkor ne saját "hibának" gondold, mert mindenki arca aszimmetrikus. Sőt, mindenünk az. :)

Amúgy meg, félre téve a szakmai locsogást, a saját véleményem szerint az arcod sokkal többet tesz a kisugárzásodhoz mint a tested. És többet is árul el az emberről. Szóval fontosabb szerintem, mint egy jó test. :)

2015. aug. 2. 09:33
 23/25 anonim válasza:
A "hallottál-e" arra vonatkozik, hogy hallottál-e már ilyenekről, még mielőtt valaki ide trollkodik, hogy a fotót nem lehet hallani. :D
2015. aug. 2. 09:37
 24/25 antistupid válasza:
Ha ronda a feje...húú..az sértés. Idegesítő csalódás, amikor nézel egy csajt, hogy milyen jó alakja van, s még az arcát nem látod, s arra számítasz, hogy ha feléd fordul, micsoda szívdobogtató mosolya lehet, ...s akkor egy fánk fejet, vagy akár egy pulyka arcot kapsz. Na nehogy már! Majdan a szeretkezés idején úgyis a fejét vagy kénytelen látni. Az arc a lélek tükre. A terhelt arcúak valószínűleg terhelt lelkűek is, pl. szigorúak, házsártosak, lusták... stb. Csak lebeszélni tudlak az ilyenről. De vigyázz! A szép arcúak viszont sokszor sunyik, mert 100 wattos mosolyuk mögött rejthetik azt a ripők, férfievő házsártos agressziót, amely a rondább arcúakon legalább egyből megmutatkozik, s ha az arcábrázatával habituálisan hazudik, más gazemberségre is képes lehet. SZÓVAL NE A FEJÉN VAGY ALAKJÁN MÚLJON, HOGY ÖSSZEJÖÜSSZ-E VELE, HANEM A JELLEMÉN, AMELY JÓ ESETBEN MINDENKÉPP ÁTSUGÁRZIK MIMIKÁJÁN, TEHÁT -- HA NEM IS ARCMODELL -- VALAMI KEDVESSÉG MINDENKÉPP MAGÁVAL RAGAD, AMI AZ ARCÁRÓL SUGÁRZIK FELÉD.
2015. aug. 4. 23:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Fél éve voltam együtt egy leányzóval anno... gyönyörű lány volt, kinézték mellőlem, mindenkinek csorgott a nyála. Persze eleinte nagyon büszke voltam, meg oda vissza, hogy milyen szép kedvesem van... aztán elhagyta ajkamat az ominózus mondat... " Édes Istenem, hogy tudtál egy ilyen testbe ilyen agyat csomagolni!!???"

Mondanom kell még többet?? :oD

2015. aug. 5. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!