Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha tetszik egy lány alakja, eltekintetek attól, hogy az arca kevésbé/egyáltalán nem?
#11, csak nem tetszik, mostanában észrevettem, hogy mennyire asszimetrikus.
#12, de a kajat belole azert odaadod nekik ugye? :(
Akkor most helyesen leírom: aszimmetrikus.
Küldj már egy képet, már kíváncsi vagyok.
De ha megint a vörös Marceline lesz rajta, valakit megcsapkodok...
Kösz a javítást Feri, ha valaki, akkor én nagyon utálom, ha helytelenül írnak, de mindig is azt hittem, hogy ezt így kell. :o
#15 akkor megnyugodtam!
Én eltekintek.
Darázsderék, széles csípő, formás popsi, kerek kancsók és legyen jó orálban.
Én is egy lány arcát nézem meg legelőször.. meg aztán a stílusa fontosabb.. én már öregebb darab vagyok, de kb 28 éves korom óta vagyok úgy, hogy a fejét többet látod.. meg aztán ahogy múlik az idő, akármilyen alakja van, az elmúlik, beszélgetni meg utána is csak kell.. nem állhat "abból" az egész nap. ;o)
Az, hogy ki milyen arcra, az egy dolog. Azért mindenki megtalálja a foltját. Az ilyen lányoknak mondjuk tényleg nehezebb, mert vannak olyan srácok, akiknek mindegy milyen arcra, esetleg nem is tetszik nekik, de MILYEN JÓ TESTE van! Ezektől kell óvakodnod.
Amúgy meg, nem tudom elképzelni, ha egy lánynak jó alakja van, hogy arcra ne lenne benne valami szép, csábító.
Sok férfi álmodik pepsi üveg alkatú lányról... de van akinek csak a 2,5 PET palack jut, de esetleg neki pont az a zsánere... mert ilyen is van, bizony! :) A kárpitozott giliszták pl. nekem se jönnek be. Legyen nőies.
aszimmetrikus: szerintem mindenki az! Én is az vagyok, apám jobb kezes volt, mindig oda kaptam a sallert, nyilván másabb a képem.. :oD
Tökéletes ember nincs. Pont a "hibák" tehetik vonzóvá valaki arcát valakik számára!
Nálam az arc másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!