Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem születtem olyan helyesnek, mint Pumped Gabo? Nem igazságtalan így az élet?
Most nézem hogy ez a retek benne volt a tv-ben
Lemaradtam mert nem nézek rtl klubot
De most már tudom akkor miért van úgy felkapva ez a bu..zi
A legszomorúbb az hogy az emberek megkajálják azt a szart amit a tv-ben látnak és kialakul egy kollektív nép butítás .
És akkor jön a hülyeség hogy miért nem hasonlítok erre meg arra
Kérdező inkább örülnél hogy nem hasonlítasz senkire de te ehelyett inkább csak szarnak titulálod magad.
Akkor edd is meg amit főztél
Ebben a pasiban nevezett lényben semmi irigylésre méltó dolog nincs. Mit irigyelne bárki is, az ecsethaját? Vagy azt a sok eszét? Tán a nyálas fejét?
Esetleg a pasik a testét irigyelhetik, bár annyira undorító az összkép, hogy....
Nyílna talán a lába annak, aki boldog-boldogtalannal összefekszik és akinek bejönnek az ilyen hulladékok.
Ha én egyszer azt mondom, hogy nem, az nálam azt is jelenti, hogy nem. Semmi pénzért nem feküdnék össze egy ilyen undormány pasival.
a helyzet hogy a teste a lányok 99%-nak bejön, szerintem bár én fiú vagyok.
DE arcra nem szép a srác, ez nem jóképű, a jóképű teljesen más (félre értés ne essék nem vagyok meleg) linkelek párat, tessék ezekhez mérd a te kis pumped gabokádat barátocskám.
ELŐTTE még azért azt is írnám NEKED hogy azért látod helyesnek, mert TE baromi ronda vagy (legalábbis ezt írtad te is)
: [link]
ITT kezdődik a jóképűség, gondolj bele, a lányok nem a fejét nézik meg először, hanem a testét, ha a teste nem lenne ilyen izmos akkor hogy nézne ki? na ugye... mert a teste jól néz ki, ezt elismerem fiú létemre, de a feje egy xP.... és ne haragudj amiért ezt írom de te nagyon csúnya lehetsz, HA EZ neked helyes :(
07-22 08:01
jéé, a most kiszivárgott képek alapján tényleg igazad lehet :)
kis ratyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!