Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem születtem olyan helyesnek, mint Pumped Gabo? Nem igazságtalan így az élet?
Annyira latszik, hogy kamu kerdes , hogy mar faj.
Amellett, mar kezd egy kicsit idegesito lenni, hogy azoknak akiknek nem tetszik ez a ket labon jaro , ostoba Ken baba mind "alszent noci". Ugy latszik a gyakori fiucskaknak csak ket veglet letezik: a. az ocsmany, senkinek nem kello srac, aki egy "tunderke" es egy tokeletes tars lenne, csak senki nem veszi ot eszre es b. a bunko, kocsog, kigyurt meno srac, aki minden nap mas csajt huzz ***-ra es mindenkit csak kihasznal. Ez szanalmas vagy szanalmas?
Es akkor ezek a gyerekek adjak itt a nagy bolcs tapasztalaitakat, ami az "igazsagon" alapul.
22-es szívemből szóltál.
Tuti kamukérdés, de ez még annak is rossz.
Ez a pasi vagy én nem is tudom minek nevezzem, egy igazi díszb*uzi, undorító. Bottal nem engedném, hogy hozzám érjen. A tipikus ecsethaj, agyonszolizva, kigyúrva és akkor azt hiszi övé a világ. Szűkebb rajta a nadrág konkrétan, mint rajtam, hagyjuk már, és akkor ennek a neve férfi.
Fb-n belefutottam 1-2 videójába, megnéztem és a hideg futkosott a hátamon. Lerí róla, hogy egy beképzelt tahó. Úgy pózol, mint a miss p*icsák többsége, a fejét pedig inkább nem részletezném, mert..... A helyestől olyan távol áll, mint ide Kína, maradjunk ennyiben.
És nem, nem vagyunk álszentek, elmondtuk a véleményünket, és ez akkor sem változna, ha itt állna velem szemben. Nem "dobnám szét a lábamat", ahogy itt valaki említette, mert előbb hánynám el magam.
Az tetszik benne hogy bevallja magától hogy csicska.
Pontosan ez az első reakciója az embernek mikor meglátja hogy ki ez a csicska ?
Rosszabbra számítottam egyébként az interjúban.
Viszont az hogy védi itt a bevándorlókat elég nagy álszentségnek tartom, ezzel próbál kicsit jófejeskedni.
Ami viszont ideiglenes az a szteroidokkal felpumpált test.
A nyár végével a múlté lesz ahogy kimegy a koksz.
Mégis mit jelent számodra az, hogy csúnya? Kérlek, definiáld részletesebben.
Ha már ezt a fazont emlegeted, számomra ő ripacs, meg kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!