Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem születtem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem születtem olyan helyesnek, mint Pumped Gabo? Nem igazságtalan így az élet?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
Pumped Gabo, te vagy az? :D
2015. júl. 21. 21:46
 22/64 anonim ***** válasza:
74%

Annyira latszik, hogy kamu kerdes , hogy mar faj.

Amellett, mar kezd egy kicsit idegesito lenni, hogy azoknak akiknek nem tetszik ez a ket labon jaro , ostoba Ken baba mind "alszent noci". Ugy latszik a gyakori fiucskaknak csak ket veglet letezik: a. az ocsmany, senkinek nem kello srac, aki egy "tunderke" es egy tokeletes tars lenne, csak senki nem veszi ot eszre es b. a bunko, kocsog, kigyurt meno srac, aki minden nap mas csajt huzz ***-ra es mindenkit csak kihasznal. Ez szanalmas vagy szanalmas?

Es akkor ezek a gyerekek adjak itt a nagy bolcs tapasztalaitakat, ami az "igazsagon" alapul.

2015. júl. 21. 22:08
 23/64 anonim ***** válasza:
59%

22-es szívemből szóltál.

Tuti kamukérdés, de ez még annak is rossz.

Ez a pasi vagy én nem is tudom minek nevezzem, egy igazi díszb*uzi, undorító. Bottal nem engedném, hogy hozzám érjen. A tipikus ecsethaj, agyonszolizva, kigyúrva és akkor azt hiszi övé a világ. Szűkebb rajta a nadrág konkrétan, mint rajtam, hagyjuk már, és akkor ennek a neve férfi.

Fb-n belefutottam 1-2 videójába, megnéztem és a hideg futkosott a hátamon. Lerí róla, hogy egy beképzelt tahó. Úgy pózol, mint a miss p*icsák többsége, a fejét pedig inkább nem részletezném, mert..... A helyestől olyan távol áll, mint ide Kína, maradjunk ennyiben.

És nem, nem vagyunk álszentek, elmondtuk a véleményünket, és ez akkor sem változna, ha itt állna velem szemben. Nem "dobnám szét a lábamat", ahogy itt valaki említette, mert előbb hánynám el magam.

2015. júl. 21. 22:29
 24/64 anonim ***** válasza:

Az tetszik benne hogy bevallja magától hogy csicska.

Pontosan ez az első reakciója az embernek mikor meglátja hogy ki ez a csicska ?

Rosszabbra számítottam egyébként az interjúban.

Viszont az hogy védi itt a bevándorlókat elég nagy álszentségnek tartom, ezzel próbál kicsit jófejeskedni.

Ami viszont ideiglenes az a szteroidokkal felpumpált test.

A nyár végével a múlté lesz ahogy kimegy a koksz.

2015. júl. 21. 22:30
 25/64 anonim ***** válasza:
Nekem más karakterű férfiak jönnek be, biztos van, akinek meg ő. Te milyen vagy? Magadról nem írtál.
2015. júl. 21. 22:35
 26/64 A kérdező kommentje:
Én csúnya vagyok.
2015. júl. 21. 22:51
 27/64 anonim ***** válasza:

Mégis mit jelent számodra az, hogy csúnya? Kérlek, definiáld részletesebben.

Ha már ezt a fazont emlegeted, számomra ő ripacs, meg kölyök.

2015. júl. 21. 23:02
 28/64 A kérdező kommentje:
Nagy az orrom.
2015. júl. 21. 23:26
 29/64 anonim ***** válasza:

Ez a gyökér gyík 10/10-es? xD

Koma, te nem láttál még jó pasit.

Tessék, szemezgess, ilyen egy 10/10-es férfi:

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 22. 03:08
 30/64 anonim ***** válasza:
Attól,hogy jó a teste,a stílusa meg az arca egyáltalán nem tetszik.
2015. júl. 22. 03:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!