Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem születtem olyan helyesnek, mint Pumped Gabo? Nem igazságtalan így az élet?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 21:24
11/64 A kérdező kommentje:
Ha ő bottal se kategória, akkor a férfiak 99%-a ocsmány.
2015. júl. 21. 21:35
12/64 anonim válasza:
Szerintem akkor lenne helyes, ha nem a zéró IQ sütne róla. Alapból az arcszerkezete, testfelépítése mind előnyös, szimmetrikus, de annyira süt a képéről ez a flegma, tudatlan, buta lenézés, hogy még képen keresztül is azt mondom, hogy inkább hagyjuk.
Nyilván ez csak előítélet, sosem hallottam beszélni, én magam nem találkoztam vele, talán soha nem is fogok, így nem tudja megcáfolni ezt a távolról érkező balítéletet, de ettől még ez lesz róla a véleményem.
13/64 A kérdező kommentje:
Persze, a stílusa miatt nézik le.
Pedig tudják jól, hogy nincs gond vele.
2015. júl. 21. 21:38
16/64 anonim válasza:
hagyjuk már hogy fujj meg undi tuti minden csaj szétdobná a lábát ha kérné ..... állszent nőcik
17/64 anonim válasza:
Hiába van kigyúrva, semmi férfias nincs benne. Ez a haj, ez a tekintet, ez a ruha, ez a csupaszság... Ez egy semmi.
18/64 anonim válasza:
Igazad van, a féreg kevésbé taszító.
19/64 anonim válasza:
Szép a teste de elég egyszerű észjárású fiúnak tűnik.
20/64 A kérdező kommentje:
Nem féreg, nézd végig a videót.
2015. júl. 21. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!