Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak kb. mekkora része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. mekkora része nem tudja elfogadni, hogy egy nő valamiért nem szed fogamzásgátlót komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ez lehet szakítóok?
2015. júl. 19. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Aki azt mondja, hogy drága az óvszer, az nézze meg, hogy mennyi pénzt bagózik el havonta.
2015. júl. 20. 08:31
 22/26 anonim ***** válasza:
#20: nekem úgy rémlik, h 7-800-ért vettem 12db-osat, igaz nem durex volt.
2015. júl. 20. 09:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én szedtem, próbáltam 3 félét is, és volt köztük hipermodern, alacsony hormontartalmú is (ez az alacsony hormontartalom dolog amúgy parasztvakítás, gáz nem tudni). Elment a libidóm, folyamatosan húgyúti fertőzésem volt (nem lehetett kikezelni, amíg szedtem a tablettát), folyamatos mellfeszülés, hasfájás, egyik tablettától köztivérzés, ingerlékenység, bőrérzékenység, fájdalmas szex - ezek voltak a mellékhatások, és hiába próbáltam több félét. Tönkretette a napjaimat.

Nos, én azt nem tudom elfogadni, aki nem tudja elfogadni, hogy ezek után nem szedek, és nem is fogok soha. Ha még elvárással is jött volna valaki, hát én elküldtem volna a halál véreres f_aszára, és én szakítottam volna, nem ő.

Szerencsére a barátom elfogadja, hogy nem szedek, és gumival védekezünk, és ő nem érzi rossznak, nem zavarja.

2015. júl. 20. 12:20
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én szedek bogyót és soha nem volt tőle problémám, de tudom, hogy van, akinek ez gondot okoz, és azért nem szed. Nem egyforma a szervezetünk. Egy kapcsolatban viszont el kell fogadni egymást, bogyóval, óvszerrel, bárhogy, ha szeretjük egymást. Védekezni viszont valahogy kell, ha nem akarunk szaporodni, mint a nyulak, ez hozzátartozik a felelősségteljes gondolkodáshoz.
2015. júl. 20. 12:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Nincs gond, akkor elköttetetem a zsinórokat :) problem solved.
2015. júl. 20. 16:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én sose mondtam meg a kapcsolataim első pár hónapjában, hogy szedek, és mielőtt elmondtam volna, egyik pasim se hozta fel, hogy szeretné, ha szednék. Pedig volt már pár kapcsolatom, ráadásul latexallergiás vagyok, így a gumit se lehet olcsón megúszni.

Biztos van, akinél szakítóok, de ha te nem akarsz szedni, akkor az olyanokkal kár foglalkoznod, mert nyilvánvalóan nem passzoltok össze.

2015. júl. 21. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!