Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak kb. mekkora része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. mekkora része nem tudja elfogadni, hogy egy nő valamiért nem szed fogamzásgátlót komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ez lehet szakítóok?
2015. júl. 19. 21:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki komoly kapcsolatban van és azt nem tolerálja, hogy a barátnője egészségügyi okok miatt nem szed fogamzásgátlót,akkor az baromi önző. Ha ez szakító ok lehet, akkor az a kapcsolat nem kellőképpen komoly. Egyébként ha heti 6x együtt vagytok és nem az agyonreklámozott gumikat veszitek, még úgy is olcsóbban jöttök ki mint fogamzásgátlóval.
2015. júl. 19. 22:22
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Én most fogom abbahagyni egészségügyi okok miatt. Eddig a saját kényelmem miatt szedtem, de sajnos már kezdenek apróbb problémáim lenni miatta, pedig már nem egyfélét próbáltam.

Szerencsére a párom ezt természetesnek veszi, hogy első az egészség, nem is lennék soha olyan férfival, aki inkább kockáztatná, hogy beteg legyek, mint hogy méltóztasson gumit húzni a farkára.

2015. júl. 19. 22:24
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Az a kapcsolat, ahol ez szakító ok, valójában nem szerelem, mert a férfi önző módon előbbre helyez saját kényelmét a párja egészségénél és libidójánál. Kíváncsi lennék, közülük hányan használnának férfi fogamzásgátlót ahelyett, hogy gumit húznának, ha csupán egy tablettát kellene beszedniük, ám az nagy valószínűséggel hormonális zavarokat okozna, ami hízással, libidó csökkenéssel, és a hormonális ingadozás miatt kis eséllyel akár teljes orgazmushiánnyal járna. Súlyosabb esetben a tabletta elhagyása után is maradandóan.. Vajon bíznának a szerencséjükben, vagy inkább gumit húznának, ha a saját testükről lenne szó? Hogyan élnék meg, ha a párjuk nem akarna olyan védekezési módszerhez folyamodni, ami kisebb kényelmetlenséget okoz neki használat során (mint az óvszer), úgyhogy ultimátumot adna, vagy használja a férfi a tablettát, vagy szakít? Beszedné a férfi, vagy szakítana?
2015. júl. 19. 22:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
7. vagyok, mi külföldön élünk itt egy doboz óvszer 8 euro/12 darab. Ez nem olyan összeg hogy emiatt lenne gond a szexel. A barátom is azon a véleményen van hogy feleslgesen ne tömjem magam gyógyszerrel és hormonnal.
2015. júl. 19. 22:50
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Én mondtam is barátnőmnek, hogy ne szedje, de ő mégis amellett döntött. Nem vagyunk együtt már, szóval most már az ő baja, ha lesz valami.
2015. júl. 19. 22:55
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

" Óvszert használni folyamatosan elég drága dolog egy kapcsolatban"

Most komolyan egy 600 forintos gumi földhöz vág? Hidd el, olcsóbb, mint 25 évig fizetni gyerektartást.

Gumit pedig durexet, vagy lájfsztájlt, aki mindenféle ócsó kínai kaucsukok ráhúz a farkára, az annyit is ér.

2015. júl. 20. 00:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom nem kért soha hogy szedjem, nem is az ő kedvéért kezdtem el. ha elvárná azonnal kidobnám.
2015. júl. 20. 02:21
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem is tonkretett a foggatlo. 2 eve abbahagytam. Azota lett egy hosszu kapcsolatom es minden nap szexelunk/ pettingelunk. Csak a huvelyben hasznalunk gumit. A torkomba meg a poppmba mehet a spermaja. Ennek kifejezetten orul, hogy milyen valtozatos. Amiota nem szedem , megtizedelodott az idom, mire elerem az orgazmust, sot orgazmus sorozatokat. Mondketten nagyon boldogok vagyunk igy!

Szoval nem lehet szakitook. N

2015. júl. 20. 03:42
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok hajlandó gyógyszerezni magam egy férfiért sem. Az csak egy beetető szöveg, hogy nem erős a fogamzásgátló, hogy nem lenne abba semmilyen hatóanyag, ha egy olyan nagy folyamatot, mint a női ciklus, teljesen átrendez? Veszünk 20.000 forintért egy pesszáriumot, az három évig elég és dugunk, mint a nyulak. Probléma?
2015. júl. 20. 07:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Óvszert használni folyamatosan elég drága dolog egy kapcsolatban."

Nagyobb kiszerelésben a szokásos 3 db-os csomagbeli árának a töredékérért lehet megbízható márkájú óvszereket kapni. Pont itt olvastam nemrég valakitől, hogy aukciós oldalakon, kereskedőktől, számlával 60-100 db-os kiszerelésben tud venni a Durex, Lifestyles vagy My Size óvszereket.

Most megnéztem kíváncsiságból a legnagyobb magyar aukciós oldalon, 4.800 Ft-ért kapható 60 db-os kiszerelésben Durex óvszer, így darabja 80 Ft-ra jön ki, vagy mondjuk kb. 90, ha a postaköltséget is rászámítjuk.

2015. júl. 20. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!