Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nőket mennyire érdeklik a 18 körüli srácok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 19:23
1/9 anonim válasza:
Ezt az elmúlt hetekben kb. minden nap megkérdezték és az egyöntetű válasz továbbra is: semennyire!
3/9 anonim válasza:
Nekem is ki van már a tököm azzal, hogy valaki 10 percenként megkérdezi ezt...
Mit hiszel?
Hogy valaki majd beír, hogy ő amúgy egy 35 éves bombázó, de sajnos csak a 18 évesek jönnek be neki, viszont azokból az összes és hajlandó akár az ország másik végébe is elutazni egy kis kekszért?
5/9 anonim válasza:
és mondjuk a 20 évei elején járó srácok! mennyire?
6/9 anonim válasza:
# Interferencia:
Írj, puntszi!
18 cm
11/F :*
7/9 anonim válasza:
25 éves nő vette el a szüzéssegemet, amikor 16 voltam.
8/9 Interferencia válasza:
The Devil's hand: Írj te! Érthető okokból nem szeretném, ha először te tudnád meg a nevem, és kiderülne, hogy már ismerjük egymást...
9/9 anonim válasza:
nekem 24 éves nő vettel mikor 20 voltam! na?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!