Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnák egy 28 éves nőt fel szedni? . én 17 f vagyok. ezallat ugy értem hogy mik érdeklik az idősebb nőket?
Egy 28 éves nő már komoly kapcsolatot keres, szóval ha csak szexre kell akkor valszeg sehogy, amúgy is ha csak szexet keresene akkor se hiszem h. összejön, mert túl fiatal vagy(hacsak nem vannak ilyen ösztönei, hogy "gyerekkel akarja csinálni"). Amúgy egy megértő,kedves,odaadó,férjeröltet keres a többség
26/l
Nem biztos, hogy a nő komoly kapcsolatot vagy gyereket akar. Én el tudom képzelni, hogy már van egy gyermeke vagy kettő, de az apával nem úgy jön ki vagy elváltak vagy bármi, így egy laza kapcsolatot keres. De a 11 év nagyon sok, bár én csak 25 vagyok, de nem tudnám magam elképzelni egy 17 évessel. Ha laza kapcsolatot is szeretnék, egy olyan férfit keresnék hozzá, aki nagykorú, van keresete, hogy ha megakarunk inni valamit, vagy el akarunk menni valahová ne csak nekem kelljen fizetni mindent, vagy anyucitól kérjen pénzt erre.
Szóval szerintem felejtős.
Ha pedig tudod, hogy szexmániás, egyszerűen kérdezz rá.
Miért pont 28? Ha megvan a kiszemelt akkor sehogy. Kb nulla esélye van, hogy pont tőled akar valamit.
Komoly kapcsolat szintén kilőve, hacsak nincs valami perverziója. Neki már van egzisztenciája te pedig anyuci apuci pénzéből élsz még. Gondolom gimnazista vagy az pedig a dedó kategória.
Ha viszont csak egyéjszakás dolgok után nézelődsz elmész egy szórakozóhelyre, gondolok itt olyanra ahol nem lehet értelmesen beszélgetni pl diszkók és ott lehet, hogy akad valami a horogra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!