Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam 16 éves és még nem érdeklik a lányok. Van más is így vele ennyi idősen, vagy aggódnom kellene miatta?
Elképzelhető, hogy a közeljövőben meglepetések érnek majd.
De az is lehet hogy csak szimplán későn érő típus.
Esetleg megpróbálhatnál beszélgetni vele erről.
A verzió, b*zi
B verzió, érdekli, csak úgy érzi, nem te vagy az, akivel ezt meg fogja beszélni.
A fiuk sem érdeklik.
Viszont bármennyire is nehéz egyeseknek megállni, csak a normális válaszok érdekelnek és ne abból induljatok ki, hogy ti is fiúkkal kezdenétek.
Attól mér érdekelhetik a lányok hogy nem azt hallod tőle állandóan hogy "de jó csaj, úgy megb*sznám".
Én se a szüleimmel beszélem meg hogy melyik csaj tetszik és melyik nem
Hát sztem őt ziher erről ne kérdezd meg ha el akarja mondani akkor mondja. Te tudasd vele ha baja van veled megoszthatja bármi is legyen.
Lehet fél, lehet tényleg meleg bármi történhet. Lehet kicsi az önbizalma vagy nincs olyan csaj aki tetszene neki.. st stb stb. Így látatlanba bármi lehet.
Az a fő elmondom még egyszer ne aggódj érte de mondd meg neki bármi van te mellette állsz.
Én amúgy 20 éves vok és 3 hosszú kapcsolatom volt és őszintén 1ről beszéltem és azt is nagynénémnek én nem a szüleimmel szoktam megbeszélni a csaj ügyeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!