Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiam 16,5 éves és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiam 16,5 éves és még nem érdeklik a lányok. Van más is így vele ennyi idősen, vagy aggódnom kellene miatta?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 14:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy búza,de ezt ha ránézel látod..
2011. okt. 18. 14:23
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni miatta, nem biztos, hogy meleg. Én 18 vagyok, és egyáltalán nem érdekelnek a lányok, sőt, úgy tervezem, hogy egész életemben nem lesz senkim, nem tudom elképzelni az életem úgy, hogy valakihez kötődöm(én sem vagyok meleg). Eddig 3 lányt utasítottam vissza:) A lényeg az, hogy ne cseszegesd ezzel a témával kapcsolatban, mert k*rvára idegesítő:D 18F
2011. okt. 18. 14:25
 3/16 Andizsuzsi ***** válasza:
Ne idegeskedj. Az enyém 19, és most kezd "mocorogni".
2011. okt. 18. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:

14:25

én is egyedül tervezem az életemet, kötöttségek nélkül. Am téged szoktak cseszegetni miatta?

2011. okt. 18. 14:30
 5/16 anonim ***** válasza:
46%

SP apja?

TE VAGY AZ?

2011. okt. 18. 14:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem kéne aggódni, lehet hogy már nagyban kúr, csak nem meri hazavinni a csajokat, nehogy be kelljen nekik mutatni anyucit. :D
2011. okt. 18. 14:34
 7/16 anonim ***** válasza:
14:25 vagyok. Már nem szoktak cseszegetni, mert elmagyaráztam nekik, hogy ez nekem miért jó.
2011. okt. 18. 14:36
 8/16 anonim ***** válasza:
akkor jó. engem még nem kezdtek el cseszegetni miatta, remélem nem is fognak
2011. okt. 18. 14:37
 9/16 anonim ***** válasza:
A 16 éves srácok nem az anyjukkal beszélik meg ezeket. Engem ebben a korban már bőven érdekeltek, de nem tettem semmit az ügy érdekében. Tehát látszólag nem érdekeltek.
2011. okt. 18. 14:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz érte, azzal változik valami? Nem vagyunk egyformák... Nekem nem egy cimborám volt, akit a faterja zavart csajozni, mert ennyi idősen ő már csinálta. Na ezzel aztán lehet évekre viselkedészavart, önértékelési gondokat lapátolni a srácra. Ellenben van egy haverom, akit - bizonyos szempontból túlságosan is - hagytak, hogy olyan legyen, amilyen. Ő 30 éves koráig le sem sz*rta a nőket, most meg elkezdett próbálkozni. Nála ez most jött el. Ha meg búza, és nem is fogja érdekelni, azon úgysem tudsz segíteni. Attól, hogy nem kergeti a puncit, még lehet f*sza gyerek a fiad!
2011. okt. 18. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!