Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd szeretné a Stargate-et, Doctor Whot, Star Treket és társait? ( De emellett lányos dolgok is érdeklik és szép is. )
Hát, az én páromat nem zavarta anno :D
Sőt, sok tekintetben " gyíkabb" (nerdebb?:D) vagyok, mint ő :D
SG mindkettőnknél volt, ST-ben én vagyok a pengébb, Doctor Whoban is. SW-ben ő :D
Ő meg bevezetett a Counter Strike és úgy egészében az FPS-ek világába, azóta együtt megyünk.
( Jó, igaz, ami igaz, MMO-s korszakom volt előtte, de az inkább a húdeszerepjáték imádat miatt jött)
Sci-fi/fantasy irodalomban van egy nagy, közös metszete a műveltségünknek (emiatt ismerkedtünk meg anno) és imádjuk, hogy, ha más nem is, mi értjük a másik "popkultúrális" utalásait.
Ezen kívül van egy-egy nagy szelete az irodalomnak, amiben a másikunk jobb- de pl. imádom, ha tud valami újat mutatni.
Korunkat, végzettségünket tekintve, ő 26 éves mérnök én pedig 25 éves "tudós" vagyok. ( ~ biotechnológia).
Sőt, én szívesen bevallom, ha olyanom van, simán megnézek 1-1 dél-amerikai szappanoperát is. Jó, nem nézem őket függve, de, ha elkezdek egyet, akkor többnyire végignézem a sorozatot :D
A minőségi szórakozás mellett szerintem abszolút nem gáz/kínos vagy "alsóbbrendű". Pl. kajálás közben inkább nézek "rozalindát", mint (a párom nagy kedvencét) South Parkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!