Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szoktam csak azt gondolni, ha meglátok egy olyan lányt akinek olyan elbűvölően szép, hogy legszívesebben megsimogatnám az arcát megcsókolnám, és le se venném róla a szemem?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon különleges élmény, ha egy lánynak szép a szeme. Nektek is ?2015. júl. 4. 12:37
1/8 anonim válasza:
Ezzel minden egeszseges ferfi igy van. :)
2/8 A kérdező kommentje:
*a szeme a szép, kimaradt :D
2015. júl. 4. 12:54
3/8 anonim válasza:
Hát hombre ezt akár én is írhattam volna :) Szerintem egy nőnek mindig a szeme mesél a legtöbbet és ha könyv lenne akkor a legjobb olvasmány lenne :)Én is úgy gondolkozom ahogy te e-téren. :) Tarts meg ezt a jó szokásodat :D Nem vagyok benne biztos hogy sokan gondolkoznak a nézd a seggét, mellét, stb világban így. :) Ha egy nő szemeiben elveszik az ember az egy nagyon szép érzés. :)
4/8 anonim válasza:
Természetesen nem csak te szoktad. :)
5/8 anonim válasza:
Én is gondolom ezt néha. De hozzáteszem, hogy a szem mágikus hatását a smink határozza meg.
6/8 anonim válasza:
Én mást szoktam gondolni ilyenkor.
7/8 anonim válasza:
" legszívesebben megsimogatnám az arcát megcsókolnám, és le se venném róla a szemem"
Megdugni nem is akarnád? :O
8/8 anonim válasza:
Van akit annyira szépnek látok, hogy tényleg eszembe se jut hogy dugnék is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!