Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a képen látható nőről? Ekkora méretű test egy szép arccal . Nagyon duci vagy még felvállalható esetleg tetszik is? Kort és nemet is ha kérhetem!
Egészségesnek testalkatnak egyáltalán nem mondanám, mert lehet, hogy most még nem mutatkoznak problémák, de később viszont fognak.
Szóval, szerintem jobban tennéd, ha életmódot változtatnál, mozognál és lefogynál, a saját érdekedben. Meg, ha itt a nagy meleg, akkor kevésbé fogsz izzadni, mert kevesebb súly van rajtad.
De ha magadnak megfelel ez az alak, akkor oké, a te döntésed. :)
25 N
Tényleg elég nagy teste van, nekem tetszenek az ilyen nők :)
30F
Szépen korrigálták Photoshopban a képeket, ezt gondolom. Ja és azt, hogy mégis hogy a fenébe lehet ennyire elhízni?
Nálam férfiként 90 kilogramm a határ. Ha már megközelítem, például a karácsonyi ünnepek alatt, akkor visszafogom magam a zabálással, és többet mozgok. Most 82 kiló vagyok, a magasságomhoz ideális. Amikor elérem a 87-88-at, megérzem, sokkal könnyebben fáradok, többet izzadok, lassulok. És csak plusz pár kilóról van szó, ezek a tehenek meg felhizlalják magukat egy jó mázsára. Hogy képesek elbírni azt a sok felesleget, amit cipelnek magukon, nem értem...
Hmmm... hát, mikor átlagos férfiakat linkelnek itt be, azok általában Jabba súlyúak és ronda arcúak, úgyhogy ehhez mérten azt mondanám, az ilyen nő valamivel jobb az átlagnál.
De mivel az átlag nőtől itt az az elvárás, hogy karcsú legyen és szép, így bizony ezen az oldalon nem fogja megütni a mércét. :)
Amúgy photoshop nélkül szerintem nem ilyen kellemesen gömbölyű látványt nyújtanának, jobban látszanának a zsírpárnák.
Kinek mi tetszik. Vannak, akik szerint a nagyon sovány nők nem vállalhatók. Ízlés kérdése.
Nekem az ilyen alakkal semmi bajom, sőt addig egyik női alakkal sincs semmi bajom, amíg a dereka jóval vékonyabb, mint a mell és csípőbősége. Az egybederekúak nem tetszenek akár soványak, akár kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!