Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan azt vallják a nőknek adni kell 1-2 pofont és észhez térnek, nem hisztiznek. Erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 12:25
11/14 anonim válasza:
Ilyet csak egy idióta mond! Mi a hiszti? Esetleg a nőnek van igaza, vagy neadjisten agya? Vagy nem akar alárendelt lenni? Sajnos sok nő, néha férfi is tűri az erőszakos társ bántalmazását, aki ezzel a felsőbbrendűségét akarja kifejezni, pedig csak a saját nyomorát mutatja ki vele. Egy biztos, az én értékrendembe ez nem fér bele, azonnali szakítást eredményezne!
12/14 anonim válasza:
"Sokan azt vallják"- hát nem tudom sok a bunkó errefelé, de tán mégsem annyira általános.
Mondjuk, ha jól tökön rúgnák őket, talán kicsit árnyaltabban gondolkodnának a helyes emberi viszonyokról.
13/14 anonim válasza:
Nem értek egyet ezzel a kijelentéssel. Felnőtt emberek nem verekednek csak úgy, és nem a középkorban élünk már.
14/14 anonim válasza:
Általánosságban elfogadhatatlannak tartom ezt a véleményt. Elképzelhetőek persze olyan esetek és személyek, akiknél egy adott pillanatban ez használ, de ezek nagyon kivételes helyzetek. A magam részéről nem tudom elképzelni, hogy ilyet valaha is megtegyek, még akkor sem, ha az adott pillanatban átvillan az agyamon (volt már ilyen), hogy esetleg ezt kellene tenni. Inkább szóval próbálom meg lecsendesíteni, vagy ha ez nem célravezető (mert a szavaim olaj a tűzre), akkor hagyom magától megnyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!