Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilván mindenkinek más az ízlése, szóval kicsit rosszul tetted föl a kérdést... Tapasztalataim szerint többségüknek inkább az 1., miközben a pasik a 2.-ra tippelnének - de hangsúlyoznám az első mondatom.
Nekem 100%-ig az 1-eshez húz a szívem. :)
Ahogy már írták, ízlések és pofonok. Nekem csak az 1. tetszik. Sose járnék olyan felfújt pasival, mint a 2. (színésszel se, háhá), mert egyszerűen az ennyire muszklis pasit már undorítónak találom. Plusz egyfolytában az él a fejemben, hogy megölelni se tudna rendesen, mert lepattannék róla vagy összerakni se tudja a kezeit a mellizmától. Szóval egyszerűen nem.
De van barátnőm, aki ha a 2 közül kellene választani a 2.-t választaná, mert neki meg tetszenek az izmos pasik, de nem mondana nemet az 1. típusnak se ha szimpatikus a srác, mert nem megrögzötten olyan típusú lány, hogy csak az álombeli ideál, a többi pedig kopjon le.
Az első vézna és nem férfias, a második meg már olyan mint egy tini ninja teknős, így az sem. Miért kell szinte végletekben gondolkodni? :)
20L
Az, amelyiknek nagyobb az önbizalma.
25/F
A 2. mitől lenne már felfújt?
És mi van akkor ha egy férfi nem tudja összetenni a kezét a mellizmátöl? Miért lenne az baj? Zavar valakit? :D
2. kizárt, nagyon nem az esetem. A kopaszság, a kigyúrtság és a tetoválás külön-külön is taszító számomra, egyben meg... (elfogadom, hogy másnak tetszik, de nekem nem).
Mindig is az 1. típushoz tudtam inkább vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!