Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én csak az idősebb nőknek tetszem? Vagy mind hazudik?
Figyelt kérdés
Szóval minden 40 feletti nőtől azt hallom , h milyen jóképű vagyok meg sportos meg jól nézek ki meg stb.
És mind azt mondja, hogy húú attól meg attól is hallották h igen azoknak a nőknek is tetszem.
DE!
A tapasztalat k**úrvára nem ezt mutatja, egy 20-30 közötti nőnek sem tetszem 1-nek sem mind a külsőm miatt utasított eddig el.
Összesen 2 barátnőm volt eddig de azok még 18-20 évesen.
27/F
2015. jún. 2. 20:32
1/5 anonim válasza:
1. vagy csak nekik tetszel
2. vagy hazudnak h örülj b**azdmeg
3. vagy tényleg sokaknak tetszel de hülye vagy (mondjuk erre van a legkisebb esély)
2/5 anonim válasza:
40 feletti?
Azok már semmire nem jók.:p
3/5 FüligJimmy88 válasza:
27 évesen még jó hogy tetszel a 40 felettieknek. Ők is tudják, hogy új tűvel a régi lemez is szépen szól. Az meg hogy x ideje nem volt csajod az szerintem azért van, mert történt valami-bocs a populáris szóhasználatért, jobb nem jut eszembe-törés az életedben, mittudomén csalódtál a másodikban és akkor lezüllöttél, vagy valami ilyesmi...
4/5 anonim válasza:
Én is így vagyok sajna sok ismerős mondta hogy jól nézek ki stb.
Korombeli lányok férfiszámba se vesznek
23F
5/5 anonim válasza:
Azért nem kéne leírni a 40- es nőket szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!