Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az idősebb nőknek tetszek?
Eladóként dolgozok és elég gyakran előfordul,hogy a korhadtabb korosztály hölgy tagjai,flörtölnek velem és szexuális utalásokat tesznek nekem.
Egy ideje ez már tart és kezdem kínosan érezni magam.
"korhadtabb korosztály hölgy tagjai"
Ha tudnák, hogy mekkora suttyó paraszt vagy, tuti nem flörtölnének veled.
Rendben elismerem egy kicsit túl lőttem a célon bunkón írtam le csak már elegem van az ilyen emberekből,olyan munkát végzek,ahol magától értetődő az,hogy mindenkivel tisztelettel bánjak.
Viszont a tiszteletet ki kell érdemelni szerintem és valamiért nem tudok egy olyan nőt sokra tartani aki 60+ fölött pókhálótlanításra kér engem.(és nem a plafonon lévő pókhálóra gondolt)
Sajnos eltaláltad árusítunk matracokat,ágykereteket komplett ágyakat kanapékat stb.
Eddig mindig sikerült hárítanom a közeledésüket,"hogy barátnőm van sajnos nem tehetem bármennyire is szeretném" meg hasonló dumával.
Ne vedd annyira komolyan. Az én páromra is izgulnak nem csak a fiatal, de akár az évtizedekkel idősebb nők is. Múltkor például vásárolni voltunk, és egy késő negyvenes nő volt az eladó (vagy kora 50-es??) és látta, hogy együtt vagyunk, igaz, volt velünk egy másik pár is, de fogta a derekamat, szóval sejtenie kellett mi a szitu.. gyűrű az ujjunkon, meg minden... mégis flörtölni kezdett vele. Nem tudtam, hogy röhögjek, vagy sírjak. Aztán mikor kijöttünk az üzletből, a párom megjegyezte, hogy szerinte ha később visszamenne, akár meg is dughatná a nőt, szinte rávetné magát, csak pár jó szót kéne szólnia :D
És nem ez az egyetlen és kizárólagos eset, a legtöbb nyanya bukik rá. Eredetileg neki is az idősebb nők tetszenek, de hát a 40, 50+ -osok... (ő 29) A kedvesen csipkelődő, finoman flörtölők és akik megnézik, még hagyján, de vannak ám nagyon nyomulós példányok is :D
Szerintem 1. örülj, hogy bejössz nekik 2. ne vedd komolyan őket, kár felbosszantanod magad emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!