Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nőknek tényleg csak annyi jött le az egyenjogúságból, hogy nem kell mosogatni?
Csak ráfogják erre a lustaságukat. Azért bizonyos pasiknak is vannak hasonlóan "érdekes" elképzeléseik az egyenjogúságról.
Aki tudja, mi ez, az a helyén tudja kezelni, és nem csap át szélsőségbe.
A semmit nem csinálnak azért túlzás, de igenis elvárhatják, hogy ne ők főzzenek, mossanak takarítsanak éjjel-nappal, hanem a férfi is segítsen be. Én is elvárnám, és nálunk a szüleimnél is így megy.
19/L
Azért nem kellene általánositani..MEGINT!
Persze rengetek ilyen nö van (baráti körömben is) hogy a fözési tudomány mércéje kiakad annál hogy megtudnak Fözni egy teát.
De én pl tudok fözni és szeretek is. Takaritani is takaritok(jo nem mindig mert nem annyira tartozik a kedvenceim közé) mosogatni gyülölök de azt is megcsinálom ha muszáj.
Szoval ennyi:)
22l
a "bizonyos nöknek" egyáltalán nem általánosítás, hanem pont azokról szól akikröl szól.
Tisztelet a kivételnek, ismerek olyan is akinek természetes hogy a h´zimunka az övé, a férj meg ásson, szereljen. Mi együtt csináljuk a dolgoket, házat kertet. Én pl. szivesen fözök mert szeretem a gyomrom, a mosogatás meg hozzá tartozik, ha az Eber nem akarj a fizetését a mosogatógépbe dobálni.
Ennekellenére nagyon sok olyant ismerek a köreinkben ahol a fözés mosogatás nem megy, mert milyen má. Meg különbenis keres a férj, ha nem tud mosogatni rakja a gépbe.
Ami nem ennyire durva, de azért ez is hagy kívánnivalót maga után, hogy segítsen a háztartásban. Ez ok. Akkor ha viszafelé a kertásásban is segít a másik fél, és akkor nem bújik a tény mlgé hogy hat ő nő.
Hozzáteszem, nálunk már a nagyszülőknél is közösen ment kinti és a benti munka is, annélkül hogy bárki ezt az egyenjogúságot súlykolta volna.
A ló másik oldala természetesen az, amikor a pasi csak a focit nézi a sörrel. Meg kocsmába megy amíg a feleség otthon gürizik. Bár nem tudom miért, ilyen mindig csak hallok. Az ismeröseim közt nem tudok hogy lenne.
Bizonyos nőknek tényleg. Vannak ilyen nők.
Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!