Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az előny, vagy hátrány, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előny, vagy hátrány, ha egy lány szereti a sci-fiket, képregényeket, a Star Wars-t, Trónok Harcát, stb?

Figyelt kérdés
Egyáltalán minek nevezik ezt? Mert kockának nem mondanám magam, nem játszok semmit, mondjuk sokat ülök gép előtt az tény. Egyébként nem öltözködöm fiúsan, sőt, kifejezetten csinosan, és szépnek is mondanak. Csak nem tudom eldönteni, hogy ez így összességében tetszik e valakinek, vagy inkább bulizós, "egyszerűbb" csajt keres a fiúk nagy része. :/ L/19
2015. júl. 11. 16:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
attól sem lesz különleges valaki, hogy 6 nyelven beszél stb. max jó neki. és egyértelmű, hogy különlegesnek gondolod magad, azért hogy ezeket nézed, és mert te komoly témákról beszélsz. engem nem érdekel, hogy mennyire vagy oda magadért, de azért nem kell úgy tenni mintha nem így lenne. nyilván te is látod, olvasod, hogy a fiúk az ilyen kérdések alatt mindig írják hogy úristen te milyen k urvajó vagy, nincs még egy ilyen lány stb.
2015. júl. 12. 01:46
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

A Star Warst én nem is tartottam soha sci-finek, eleve azért neveztem az elején mesének. Manapság az angol fantasy besorolást szerintem csak azért használják, mert ciki lenne mesének hívni az ebbe a kategóriába tartozó produkciókat.

A Trónok harca meg inkább egy felturbózott szappanopera.

A szépirodalommal nincs semmi baj, de ezeknek a műveknek nem sok közük van hozzá, például a Trónok harca egy fantasy ponyvaregény sorozatból készült. A művészettől és a tudománytól egyaránt messze vannak ezek az alkotások.

2015. júl. 12. 15:47
 23/23 anonim válasza:

Én is pontosan ilyen vagyok. Imádom a sci-fiket. Csak lány barátaim vannak, de nincsen sok közös témánk. Teljesen más az érdeklődési körünk.

Azok a fiúk, akikkel pedig egy osztályba járok, csak a bulizós csajokat kedvelik. De ez csak az én korosztályomban van így. Az érettebb srácoknak sokkal jobban bejönnek a komolyabb lányok. L/18

2015. júl. 12. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!