Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az előny, vagy hátrány, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előny, vagy hátrány, ha egy lány szereti a sci-fiket, képregényeket, a Star Wars-t, Trónok Harcát, stb?

Figyelt kérdés
Egyáltalán minek nevezik ezt? Mert kockának nem mondanám magam, nem játszok semmit, mondjuk sokat ülök gép előtt az tény. Egyébként nem öltözködöm fiúsan, sőt, kifejezetten csinosan, és szépnek is mondanak. Csak nem tudom eldönteni, hogy ez így összességében tetszik e valakinek, vagy inkább bulizós, "egyszerűbb" csajt keres a fiúk nagy része. :/ L/19
2015. júl. 11. 16:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szerintem attól még nem vagyok gyerekes, hogy szeretem ezeket, amiket felsoroltam. Mindenkinek megvan a maga érdeklődési köre, nekem ez.

Az egyszerűségen azt értettem, hogy a környezetemben élő lányok többsége bulizni jár, Éjjel nappal Bp-et néz, és fogalma sincs róla, hogy mi az a Star Trek, vagy akármilyen komolyabb témát hozok fel, egyszerűen semmiről nem lehet velük beszélgetni. Igazából ez engem nem is igazán zavar, de talán emiatt sokkal több fiúbarátom van, mert velük több a közös téma.

2015. júl. 11. 17:40
 12/23 LazyJones ***** válasza:
Nekem kb ilyen lenne egy közel tökéletes nő, csak sajna az én korosztályomban, és én ismerettségemben nincs ilyen már szabadon:) F33
2015. júl. 11. 19:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Azzal ugye tisztában vagy, hogy tulajdonképpen a fantáziát fikázod? Csak halkan jegyzem meg, hogy anno a számítógép is csak egy irreális baromságnak tűnt, ahogy az autó is, ha nem kattogna az agya senkinek olyan dolgokon, amik nincsenek, akkor nem tartana ott a technológia, ahol ma - habár ez nem is lenne olyan rossz dolog, nem kéne az ilyen szűk látokörű emberek zagyvaságait olvasnom(egy olyan eszközön, amit a nem is túl távoli múltban még mesének tituláltak volna).

2015. júl. 11. 20:00
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Hahaha. Vicces vagy. A valódi sci-fivel semmi baj. De a Star Wars-ból, vagy a Trónok Harcából mi fog megvalósulni a csubakka meg a holtak serege? Már nagyon várom. Igen, szűk látókörű vagyok, mert az úgynevezett nyitott gondolkodású itt tulajdonképpen hülyét jelent.

2015. júl. 11. 20:09
 15/23 A kérdező kommentje:

Szerintem is szűk látókörű vagy. Egyébként ha értetted volna a kérdést, láttad volna, hogy leírtam, hogy szeretem a sci-fiket ÉS más ehhez hasonló műfajt is.

Egyébként meg szerintem nem a racionalitást kell keresni mindenben. A Trónok harca például tele van rohadt jó karakterekkel; nem egy tipikus tündérmese, amiben a jó győz. Oké, vannak benne fantasy elemek, mivel ez egy fantasy. DE ugyanakkor tulajdonképpen egy tükör a társadalmunkról, hiszen a világ tele van intrikával, cselszövéssel, politikai játszmákkal stb.

2015. júl. 11. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:
nem előny. sokan szeretik. ettől még nem vagy különleges.
2015. júl. 11. 23:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem is tartom magam emiatt különlegesnek. Különleges az, aki 6 nyelven beszél, vagy kiemelkedő teljesítményt nyújt valamiben. Én csak közvélemény kutatást tartottam.^^
2015. júl. 11. 23:14
 18/23 anonim ***** válasza:

A starwars nem scifi, legjobb esetben is fantasy - mert hogy nem attól lesz valami scifi, hogy az űrben játszódik, meg gombokkal vannak telerakva a falak. Ezt tudhatnád, ha már az "igazi scifi" fogalmával dobálózol. Viszont az érdekes, hogy pont egy wookie t emelsz ki, ami még a simán vállalható kategória sw univerzumon belül scifiként is - az erő "csak van és kész" mivolta sokkal inkább fantasy s(jó persze, kaptunk rá magyarázatot, de szvsz az nem volt komolyabb egy "mert csak" nál).

Trónok harcát sosem néztem, ezzel nem állok le vitatkozni, de ahogy a kérdező is írta vannak olyan sorozatok, amiket már a karakterek miatt érdemes megnézni(személy szerint ilyennek tartom a potter sorozatból piton t/snape et, vagy a walking dead kormányzóját, illetve defiance stahma ját).

Egyébként könyvek elég régóta vannak, és távolról sem csak a tudománnyal foglalkoznak - a szépirodalom engem különösebben sosem érintett meg, de azért nem gondolnám, hogy el kéne égetni mindent. Szerinted miért szemét?

2015. júl. 11. 23:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én ilyen vagyok és van pasim :D Meg sok fiú barátom akikkel lehet dumálni. Hátrány viszont, hogy egy barátnőm sincs, hiába nyaggatnak a fiúk hogy mutassam be pár barátnőmet :DD

Te ilyen vagy, ez nem előny, nem hátrány, ez egy tény. Nyilván lesz aki így fog imádni, lesz aki hülyének néz miatta, meg lesz akit nem érdekel.

21/L

2015. júl. 12. 00:37
 20/23 anonim ***** válasza:
En Star Trek, Tronok harca, Dragon Ball stb. manias vagyok de meg egyik baratomnak sem volt nagyobb gondja vele, habar nem is orultek neki, volt aki szerint a sorozatnezes csak haszontalan semmitteves, dehat megis osszejott velem. 24L
2015. júl. 12. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!