Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok hátrány, ha egy magas lánynak kis melle van?
Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok.:)2015. jan. 28. 18:34
1/16 anonim válasza:
már az is hogy magas vagy viszonylag.
2/16 anonim válasza:
Nálam már az is hátrány, ha ilyen magas, sajnos.
3/16 anonim válasza:
nem, amúgy is magasabb vagyok nálad
4/16 anonim válasza:
Nekem nem okozna gondot. Én a kicsiket is szívesen simogatom, puszilgatom és gyegéden szopom. /F.
5/16 Evergrey válasza:
Nekem első sorban a lány személyisége, ami számít, úgyhogy ilyesmi biztosan nem hátrány.
Ha csak a külsőt nézzük, akkor is sokkal fontosabb az arc és a szemek.
6/16 anonim válasza:
Lol lol lol
Nagyon sok magas ember van, aki nem számító és felszínes.
Lesz, aki azért fog becsülni, aki vagy, és nem azért, amit a magazin mond.
8/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nálam ne legyen magasabb, mert én érezném magam kényelmetlenül, de a 175 még bőven alattam van. A mellméret meg nem annyira fontos, inkább a formája a lényeg. 23/F
9/16 A kérdező kommentje:
9-es , milyen magas vagy?:D
2015. jan. 28. 18:53
10/16 anonim válasza:
Szerintem 175 centivel nem vagy még magas, hanem átlagos.
A kis mell meg számomra nem számít ha arányos és formás vagy.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!