Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Ti párotok is szokta nektek mondani, hogy híznotok kéne?
Mikor megismert 38-as méretű (65 kg) voltam, de lefogytam egyéb okok miatt 36-osra (59-60 kg) és a popsim is elfogyott meg a mellem is.
Saját magamnak tetszem de Ő azt mondja, hogy hízzak vissza.
Na egy pillanat, a kérdező tett azért, hogy jobban érezze magát a bőrében, talán egészségesebb is lett, és csak mert nincs rajta plusz zsírpárna, már nem is tetszik a párjának, pedig ő jobban érzi magát így? Tudjátok, a szeretetbe az is beletartozik, hogy örülünk annak, ha a párunk boldog, jól érzi magát.
Kérdező, nem írtad az arányokat, csak a kilót és egy méretet. Szóval azt nem tudom, sovány lettél-e, vagy normál szinten vagy.
Én most vagyok normál szinten, csak én tényleg sovány voltam, és egy deka túlsúly nincs rajtam, de pont így érzem jól magam a bőrömben, egészséges vagyok és senki kedvéért nem lennék soványabb vagy kövérebb.
Szerintem normál szinten.
Mondjuk a felsőtestem csontosabb mint az alsó. de pont jó.
A kerek csípőm megmaradt, combjaim is, pici popsi, pici has.
Nekem ez úgymond egyálom volt, egy kitűzött cél.
14 éves koromban 86 kgomt nyomtam 46os mérettel.
Amúgy 171 cm vagyok szóval arányosan oszlik el minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!