Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna illetve kizáró tényező lenne, ha a párotoknak fogproblémái lennének?

Figyelt kérdés

Rossz, hiányos fogsor mert ínysorvadásban szenved.

Jelenleg nincsen pènze megcsináltatni.

Kizáró ok lenne a párkapcsolatban?

2015. júl. 9. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva: ha randizós fázisban van a dolog, akkor igen.

Ha már meglevő párkapcsolat, akkor nem, viszont mindenképpen támogatnám a kezelés elkezdését, akár anyagilag is.

De engem még a saját reggeli szájszagom is zavar (kifejezetten ideges leszek, ha valaki az arcomba hajolva beszélgetne reggel, amikor még nem tudtam fogat mosni), másé végképp. Tény, hogy a szaglásom egy rendőrkutyáéval vetekszik, így érzékenyebb vagyok a rossz szagokra, mert sokkal hamarabb megérzem, mint mások.

2015. júl. 10. 00:51
 12/13 anonim ***** válasza:

én pár éve neten megismerkedtem egy sráccal.találkoztunk

külsőre semmi baj nem volt vele,de a fogsora undorító volt.két hónapig találkozgattunk,de egyszer sem csókoltam meg.olyan iszonyat büdös volt a szája a rothadó fogaitól,hogy elkapott a hányinger.mondtam neki,hogy jó lenne,ha rendbe tetetné a fogait.el is ment fogorvoshoz,ahol kettőt azonnal ki is húztak.

szerintem egy embernek legyen rá igénye,hogy ne legyenek a fogai kirohadva,ápolja őket,és járjon szűrésre.akkor nem kell egy összegben sok pénzt kifizetni pótlásra

amúgy vége is lett a kapcsolatnak,de nem csak emiatt

szóval nálam kizáró ok

2015. júl. 10. 08:50
 13/13 anonim ***** válasza:

A csálé fogsor nem zavar, fogszabályzás előtt nekem is olyan volt, majd 200-300 ezret beleöltek anyuék a fogsoromba, így mivel ez nagy összeg meg sem fordulna a fejemben, hogy emiatt nézzek le valakit, van akinek nem futja rá. Nekem is azért csináltatták meg, mert apu fogsorát örököltem, őt meg végig heccelték egyetemig és emiatt sose mert mosolyogni.

De a rothadó fogak, és az emiatti látványos foghiány az zavar, mert a szájhigiénia teljes hiányáról tesz tanúbizonyságot. Volt általánosban egy csaj, akinek olyan családi betegsége volt, hogy kb porladva rohadtak el a fogai. Fullra hiányzott az egész fogsora. Középiskola alatt csináltatták meg neki. De mivel neki 5.-re nem egy-két foga hiányzott hanem az összes metsző és szemfog(a rágó fogai megvoltak), ezért őt így ismerték meg az emberek, emiatt nem volt gáz, mert szájszaga ráadásul viszont nem volt, tehát nem a nem mosás miatt nem voltak fogai.

Viszont pl tizenévesen volt egy randim. Neten ismertem meg a srácot, ott kedves aranyos volt, képen se volt olyan vészes, de élőben... Már a köszönésnél gondolkoztam, hogy én sarkon fordulok és hazamegyek annyira büdös volt a szája. Láthatóan rohadtak a fogai... Fekete foltok voltak az elülső fogain. És a legszörnyűbb, hogy meg akart csókolni... a randi végére begörcsölt a derekam a folyamatos elhajolástól és a távolhajolástól, mert folyamatosan közeledett. Én meg kamaszként még nem voltam annyira bátor, hogy megmondjam a fogkefe, fogkrém nem luxuscikk, mert bűzlik a pofád haver...

De pl páromnak hiányzik most 3 foga. Hátul, rágófogak. Kettő menthetetlen volt. (gyökérkezelés után begyulladtak) Egyet pedig meg se próbált kezelni a fogorvos hanem csak puff kihúzta. Kettőnél megvan csinálva, hogy ez ne legyen gond, korona, híd, ilyesmi, annyira nem értek hozzá, ő mondta mikor kérdeztem, a legutolsó nincs, mert most nem futotta rá. Majd pótolva lesznek ha összegyűlik rá.

Nekem csak egy gyökérkezelt fogam van (egy nagyon régi tömés alárohadt) meg 2 apróbb tömésem. Napi 2-3-4-szer mosok fogat. Ki is borulnék ha szájszagom lenne, párom így ilyen beállítottságú. Reggel egymás szájszagát elviseljük már, de azért mindkettőnknek első, hogy irány fogat mosni ha még lustálkodnánk, ha meg kelni kell, akkor reggeli után. Este pedig félálomban is de fogat mosunk. Ezért sok ismerős nézett már minket hülyének amikor mondjuk házibulinál ott alvással végződött és mi mentünk fogat mosni, hogy de marhák vagyunk vagyunk...

Az ínysorvadás pedig gyógyítható és megelőzhető. Tessék kezeltetni!

2015. júl. 10. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!