Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha húgomra felállt a farkam, amikor az ölembe ült?
Kerdezni akart valamit, es akkor igy egyszer csak leult.
20vagyok, o 17.
22:38 -as vagyok
oda is írtam hogy csak akkor hogyha nincs egyikünknek sem senkije... ne írkáljatok már ilyet hogy keressek mást, mert elsősorban azért nem a testvéremmel szoktam lenni...
há most mit idegeskedtek?:D
sztem minenkinek felállna ha az ölébe ülne valaki, mind 1 hogy ki
örüljetek hogy nem homi a srác:D
Jó régi kérdés, de tényleg ennyi beteg farok van a neten? Jézusom, őszintén remélem, hogy kamu...
1.A merevedésről annyit, hogy agyban dől el. Ha képes vagy a saját véredre úgy tekinteni, mint férfi a nőre, az barátom nagyon beteges, mi az hogy normális testi reakció? Ezzel nyugtatjátok magatokat csőcselékek?
2.Aki a saját testvérével kettyint, az pedig a legalja mindennek... Testvérek között nem működik a kémia, legalábbis szerintem. Illetve nem szabadna, de ahogy látom, van itt olyan ferdehajlamú, akinél működik.
Mindannyiótokat el kellene ásni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!