Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha húgomra felállt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha húgomra felállt a farkam, amikor az ölembe ült?

Figyelt kérdés

Kerdezni akart valamit, es akkor igy egyszer csak leult.

20vagyok, o 17.

2010. márc. 3. 17:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%

22:38 -as vagyok

oda is írtam hogy csak akkor hogyha nincs egyikünknek sem senkije... ne írkáljatok már ilyet hogy keressek mást, mert elsősorban azért nem a testvéremmel szoktam lenni...

2010. márc. 4. 15:38
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
(Utolsónak.) De ez akkor is teljesen abnormális és beteges. Foduljatok orvoshoz!
2010. márc. 4. 17:16
 23/28 anonim ***** válasza:
55%
És ha gáz, akkor mivan? Amíg nem lesz gyerekük, az ő dolguk. ÉS elárulom, hogy ez egy olyan dolog, amire nem igazán ismerünk megoldást a pszichológiában sem. Ergo ez nem minősül lelki ferdülésnek.
2010. márc. 4. 17:19
 24/28 anonim válasza:
69%

há most mit idegeskedtek?:D

sztem minenkinek felállna ha az ölébe ülne valaki, mind 1 hogy ki

örüljetek hogy nem homi a srác:D

2010. júl. 19. 22:31
 25/28 TrollockHolmes válasza:
86%
nem gáz. vágd be neki a lompost, jobb előbb, mint utóbb :D kotont meg feltalálták, amíg nem csináltok pulyát nincs gáz.
2012. jún. 15. 21:50
 26/28 anonim ***** válasza:
84%
ÁÁ ne törödj vele szerintem ez baromira normális dolog ez a legösztönibb magatartás a testedtől. Nekem is felállna ha a farkam tuti hogyha az ölembe űlne egy szexi női test méghogyha az a hugom vagy a nővérem is. Nem őrájuk áll fel hanem ahogy csinálja a tevékenységet ami fölállítja akaratlanúl is a farkam:) Hát ennyi:D Amúgy nagyon nehéz dolgom van mert nekem van két nővérem 22 és 24 évesek akik bombanők szerintem és háát láttam már egy két dolgot véletlenűl szóval van kisértés:DDDDDÉn amúgy 20 éves vagyok
2013. jún. 17. 19:32
 27/28 anonim ***** válasza:
71%

Jó régi kérdés, de tényleg ennyi beteg farok van a neten? Jézusom, őszintén remélem, hogy kamu...

1.A merevedésről annyit, hogy agyban dől el. Ha képes vagy a saját véredre úgy tekinteni, mint férfi a nőre, az barátom nagyon beteges, mi az hogy normális testi reakció? Ezzel nyugtatjátok magatokat csőcselékek?

2.Aki a saját testvérével kettyint, az pedig a legalja mindennek... Testvérek között nem működik a kémia, legalábbis szerintem. Illetve nem szabadna, de ahogy látom, van itt olyan ferdehajlamú, akinél működik.

Mindannyiótokat el kellene ásni!

2016. jan. 7. 10:18
 28/28 anonim ***** válasza:
22:38 videó nincs róla, mert megnézném és szerintem nincs benne semmi rossz csak ne tudja meg senki.
2020. jan. 21. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!