Mit tegyek? Irigy vagyok a húgomra. :s
Nagyon szeretem a húgomat, de azt érezem hogy sajnos irigy vagyok rá :(. Nagy közöttünk a korkülönbség ő 15 éves magas és gyönyörű.
Én nagyon csúnya gyerek voltam és sose voltam se elismert se sikeres. Őneki az egyénisége se átlagos.
Valahogy a családi életünkben is népszerűbb, bár tudom hogy engem is szeretnek,de nekem sose mondta senki hogy szép vagyok ,vagy egyedi.. Szinte sose volt igazán sikerélményem, éss folyton motoszkál bennem a bizonyítási vágy ..de valahogy nem megyek vele semmire .
Hihetetlen az is hogy egy családban születhet két ennyire különböző ember. Sajnos nekem nagy erőfeszítés ,és kellő smink kell hogy egy "csinos vagy " bókot kapjak nagy ritkán.. A munkában sem vagyok sikeres, olyan jelentéktelennek és elvesztetnek érzem magam. Mindevvel együtt a családomnak a legjobbat akarom köztük a húgomnak is ..csak a szívem szakad meg hogy nekem nemsikerül igazán semmi.:( CSak kapálódzok és marad a középszer feledhetőség, ő meg ilyen fiatalon belép egy terembe és mindenki odakapja a tekintetét..
Mit tegyek ? Végül is itt nem a húgomról van szó hanem az én életemről érzéseimről.
Azt is érzem néha próbálok is eltávolodni tőle mert nem tudok magamban mit kezdeni ezzel az érzéssel ,pedig ő is szeret engem ..
Volt valaki hasonló helyzetben ??
24 L
Ne haragudj, de kicsit nevetséges, hogy egy 9 éves gyerekre!! vagy irigy. Még ő is sokat fog változni (akár negatív irányba is).
Mellesleg úgy beszélsz, mintha már leélted volna az életed nagyrészét. Pont most vagy a legszebb korban. Fiatal vagy, előtted az élet, még te is lehetsz sikeres és elismert. Csak tegyél is érte.
Akkor fog változni ez az érzés, ha te jobban fogod érezni magadat a bőrödben és nagyobb lesz az önbizalmad.
Úgy látom nincs sok önbizalmad, és ez a baj.
Én is ilyen vagyok de egyre jobban sikerül ezt legyőznöm.
Szerintem magadba beszéled hogy neked sosem sikerül semmi, hogy te másabb vagy mint a húgod. Ha így van akkor ne sanyargasd önmagadat ilyesmivel.
Bocsánat ha esetleg valami sértőt vagy bántót mondtam.
18F
ez adottság. van aki szépnek és megnyerő személyiségnek születik, tennie sem kell érte semmit, árad belőle a vonzerő, van aki pedig átlagosnak születik.
javítani lehet a fellépésünkön, külsőnkön, de egetrengető változást nem fogunk tudni előidézni.
szerintem inkább közeledni próbálj a húgodhoz, hátha ellesel tőle egy-két trükköt.
Köszönöm az eddigi válaszokat ! És írjatok még mert minden tanács vélemény fontos számomra. Szőnyű h nem akarok így érezni de magától jön gyomortájon az a facsaró érzés..
Amúgy van párom,akár gyerekünk is lehetne ,de amíg én nem vagyok rendben lelkileg addig nem akarok gyereket mert aki önzésből szül annak a gyereke is lelkileg sérült lehet.
Viszont attól kicsit tartok mivel a párom is tudja az irigységesemet hogy elveszítem ,pedig nagyon szeretem többek között a reális értékítéletéért ,és azért mert tényleg szeret. Engem.
És valaki írta az önbizalmamat,ami kb. a béka feneke alatt van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!