Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen okból van otthon, és nincs éppen strandon?
Egyedül? Ilyen hőségben? Ilyen jegyárak mellett? Úgy, hogy simán behordják a bőrgombát is? Ilyen testtel?
Elég indok? :)
Noss, olyan a munkahelyen dolgozok, ahol egy irodában vagyok napi 24 órát még reggel 8-ig, ezen kívül szabadságolások vannak jelenleg, ami azt jelenti , hogy 24 órát dolgozok majd 24-et otthon, és másnap elég fáradt szoktam lenni és ez így megy még másfél hétig köbö.
Azután mire szabira jövök tutira sz**arabb idő lesz.
Igen néha sz**ar látni, hogy ismerőseim zöme a barátnőjével van a strandon én meg bent b**aszom a rezet. Ez van.
Most még este 8-ig dolgozok, aztán az a baj hogy a barátaimnak családja van, kisgyermekük, összesen 4 haverom van akikkel szoktuk járni, jártunk...most 2-nek pár hónapos a gyermek a másik kettő pedig már nyaral.
Egyedül meg a tökömnek van kedve menni, néha eljárok reggelente úszni azt annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!