Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy itt megismertetek valakit aki nagyon fontos lett nektek?
Én ebben a helyzetben vagyok, megismertem itt egy másik embert (lányt) és nagyon jól kijöttünk, minden nap beszéltünk, én annyira megimádtam őt, hogy csak rá tudtam gondolni. Az a fő baj, hogy amint kezdődött az egyetem egyre kevesebbet tudtunk beszélni, végül már nem is volt olyan mint régebben, ő gondolom jól elvolt ott a kollégiumban én meg nem akartam zaklatni őt, meg zavarni így megszakadt a kapcsolatunk, ennek csomó ideje és még mindig nem tudtam őt igazán elfelejteni, úgy érzem, hogy bárcsak ő lehetett volna az igaz szerelmem.
Ti is voltatok más hasonló helyzetben ?
Ha igen, hogyan felejtettétek el azt aki fontossá vált ?
Nem szerelemmel tekintettem rá, csak annyira fontos volt, és nagyon szerettem mint embert, de ha jelét adja, hogy rendben akkor nem kellett volna sok idő és teljes szívemből beleszeretek.
Most is igazából, csak nagyon hiányzik úgy érzem, szívesen átölelném, beleszagolnék a hajába és ez már boldoggá tenne, az most nem menne nekem amúgy se, hogy szerelem.. mert nem vagyok szerelmes.
Van, de fontosnak nem mondanám...csak bírom.;)
Hogy tudtok neten keresztűl szerelmesek lenni?
Nekem ez sok...
Lehet, ha így van elfogadom.
Zaklatni nem fogom, eddig se tettem.
Ez van akkor :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!