Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy itt megismertetek valakit aki nagyon fontos lett nektek?
Én ebben a helyzetben vagyok, megismertem itt egy másik embert (lányt) és nagyon jól kijöttünk, minden nap beszéltünk, én annyira megimádtam őt, hogy csak rá tudtam gondolni. Az a fő baj, hogy amint kezdődött az egyetem egyre kevesebbet tudtunk beszélni, végül már nem is volt olyan mint régebben, ő gondolom jól elvolt ott a kollégiumban én meg nem akartam zaklatni őt, meg zavarni így megszakadt a kapcsolatunk, ennek csomó ideje és még mindig nem tudtam őt igazán elfelejteni, úgy érzem, hogy bárcsak ő lehetett volna az igaz szerelmem.
Ti is voltatok más hasonló helyzetben ?
Ha igen, hogyan felejtettétek el azt aki fontossá vált ?
Sajnos nem jött össze, mert nagyon messze lakunk egymástól, és mire találkozhattunk volna.. addigra már vége volt.
Próbáltam másokkal is ismerkedni személyesen is de nem ment, ő jár még mindig a fejemben, egyszerűen most is csak remélem véletlen belefut ebbe a kérdésbe és megismer, hogy ki vagyok és újra beszélhetünk. Bár szerintem ő már a létezésem is elfeledte.
Ilyen velem is előfordult egyszer, bár olyan szempontból jobb volt a helyzetem a tiédnél, hogy illető kerek perec megmondta, hogy nem akar tőlem semmit... Mára pedig már sikerült találnom sokkal jobbat nála, akivel ráadásul találkozni is tudok rendszeresen :)
Úgyhogy nem szabad leragadni egy személynél, ha nem jön össze, kitartóan folytatni kell a 'keresést' :)
Sok sikert ;)
Szegenykem :(
En hiszek a Sorsban, lesz neked meg igaz szerelmed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!