Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra fontos hogy a párotoknak milyen telefonja van?
Nekem igen. :)
Mindig neki,vagy egyéb rokonomnak adom a használt telefonomat ami már fél,vagy egy évnél idősebb.
Nem. Nekem a telefon telefonálásra van (extrák nem létszükséglet, internetezni PC-n szoktam, fényképezni és videót rögzíteni normális kamerával). Nő létemre nagyon keveset költök telefonálásra, és készülékre sem szeretek sokat. A céges mobilom egy hagyományos gombos kütyü, a privát Dual sim kártyás okostelefon, de legalább 10.000Ft-ot spóroltam azzal, hogy eBay-en vettem meg, és nem itthon mobilos szaküzletben vagy szolgáltatónál. Ezt használom már kb. 2 éve, és nem áll szándékomban cserélni, amíg az igényeimnek megfelel.
Tartalék akkumulátort vettem hozzá, amikor külföldre utaztam, internet csak időszakosan fut rajta, szervízben még soha nem volt.
"Korlátlan mobiltelefonos internet havi 1000 Ft-ért"
:) Az egy dolog, hogy nincs is korlátlan mobilinternet. A másik, hogy az erősen korlátos is csak akkor 1000 Ft ha a szüleid fizetik a másik felét. De ez a felnőtt párkapcsolatok kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!